arthur90
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu arada bnde çemişgezekliyim elazığa bağlıydı önceden..elazığa çok sık gidip gelirim..hele o misland çok güzel olmuş...mrb arkadaşlar sony xperia neo v ics konusunda defalarca konu açıldı sony e defalar ca email attım ics 4.0.4 de kasmalar dan ve birçok sebeplerden dolayı ama cvbı 1 ay sonra aldımtam 14 tane email attım sadece 1 tane cvp geldi
ics konusunda yeni bir güncelleme geleceğini kısa zamanda çıkaracaklarını ve stabil olsun die ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. duyarlılığınız falan filan diyip... teşekkür etmişler...servisle de görüştüm onlar en geç ekim e kadar duyuracaklarını söyledi sony xperia için hatalar düzelmesi için güncelleme gelecek dedi bakalım artık ne kadar doğrudur...
bende şuan ics 4.0.4 kurulu sony xperia neo v...
bendeki hatalar mesaj gelince yandaki led ışığın yanmamasıydı; onuda aşağıda vereceğim linkle telefona kurup yükleyin inan msj gelince yandaki ışık düzgünce yanıyor...
kasmalar pek yok arasıra takılmalar oluyor oda günde 1-2 defa telefona çok yüklenince...
kamerada video çekerken takılmalar oluyor du onu video ayarlarında görüntü sabitleyicisi kapatmanızı öneririm takılmalar olmadı bida şimdilik bu kadar... eğer sorunlarınız varsa çözmeye yardımcı olurum.. eğer 2.3 e dönmek istiyorsanız ben yardımcı olabilrim.
bu arada bnde çemişgezekliyim elazığa bağlıydı önceden..elazığa çok sık gidip gelirim..hele o misland çok güzel olmuş...
rambo seni bilmem miBenim telefonun ömrünü çürüttüBir güncelleme geleceğinin söylenmesi bile güzel
rambo seni bilmem miçok uğraştın sen yani sana sony telefon hediye etmesi lazım olmadı şirkete alması lazım
yok yok seni sony e lazımsın
vallahi şu stabil ics için bir ay önce bana4.0.5 için uğraşıyorlar ama ne zaman çıkar belli değil demişlerdi keşke yeni bir ics değil de 4.1 i verseler
Galaxy S'e vs JB portlandıktan sonra ICS bana çok eski geliyor
haksız mıyım paşa
furkan yakında bizi boatloader kilidini kapatıp unroot yapıp güncellemeyi denemek gözüküyor..Benim telefonun ömrünü çürüttüBir güncelleme geleceğinin söylenmesi bile güzel
Unroot yapmaya gerek yok boatloader kilidini kapatsan yeter zaten çok kolay
furkan yakında bizi boatloader kilidini kapatıp unroot yapıp güncellemeyi denemek gözüküyor..
haklısın paşa
furkan yakında bizi boatloader kilidini kapatıp unroot yapıp güncellemeyi denemek gözüküyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?