Sony Xperia Neo V Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daywalker23

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Neo V Hakkında
Merhabalar.
Benim sony Xperia Neo V ile alakalı 3 sorum olacak.
1. 3G aracılığıyla görüntülü konuşma yapılamadığını ancak uygulama vasıtasıyla görüntülü konuşma mümkün olacağını (skype, tango) biliyorum. Peki direk görüntülü arama işletim sisteminin güncellemesi ile mümkün müdür?
2. Samsunglarda mesaj yazarken ekranda bulunan mikrofon işaretine tıklanarak sözlü olarak istenilenler yazılabiliyor. Bunun için alternatif uygulamalar var mıdır.
3. Doc.Xls.Pdf vb ofis programlarının tamamını açacak bir uygulama tavsiye edebilir misiniz ?
yardımcı olacak arkadaşıma şimdiden teşekkürler

cnk52

Üye
1. Görüntülü görüşme desteği, eğer güncelenecek yazılımda var ise gelebilir. Donanım uygundur. Muhtemelen de gelecektir.2. Dediğinizin alternatif uygulaması var. Samsung kadar doğru yazılmıyor fakat hatalar çok az meydana geliyormuş. Uygulamanın adını bilmiyorum.Diğerine ise bilgim yok malesef.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Go Keyboard uygulamasıyla sesli mesaj yazmak mümkün dostum.Bu uygulamayla o eksiğini giderebilirsin.Yalnız biliyorsundur sesli mesaj yazmak için telefonunda internet olması lazım.Net olmadan mikrofonla konuşarak yazma özelliğini kullanamıyorsun.Samsungta da aynı şekilde bu durum.

ladrex84

ladrex84

Üye
Neo v fan klüp ile açılmış konuyu okusaydin ilk 2 sorunun cevabini alırdın bu modelle alakalı soruları o konu başlığı altında sorunki, bu modeli kullanan kullanıcılardan gerçek cevaplar alırsın diğerleride öğrenmiş olur... Ayrı konu açmaya gerek yok demek istediğim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt