Sony Xperia Neo V almayı düşünüyorum fakat?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Neo V almayı düşünüyorum fakat?
Arkadaşlar Sony Xperia Neo V duyduğum kadarı ile gerçekten başarılı bir ürüne benziyor. Almak istiyorum fakat teknosa gibi teknomarketlerde fiyatı en düşük 800tl bu da bana pahalı geliyor açıkçası. Güvenilir, bildiğiniz 0 Neo V satan bir yer varmıdır?

SonyXperia

SonyXperia

Üye
ben vatan bilgisayardan 760 a almıştım tabi o zaman daha indirimdeydi. Şu an en iyi 800 e alırsın zaten. Ama benden sana bi tavsiye ben olsam neo alacağıma xperia u alırdım çok daha iyi bence keşke u alsaydım diyorum bazen ama ınan bu telefonun performansı da harika ötesi.

• Beğen
Tepkiler: _Unforgiven_
enes-1907

enes-1907

Üye
ben vatan bilgisayardan 760 a almıştım tabi o zaman daha indirimdeydi. Şu an en iyi 800 e alırsın zaten. Ama benden sana bi tavsiye ben olsam neo alacağıma xperia u alırdım çok daha iyi bence keşke u alsaydım diyorum bazen ama ınan bu telefonun performansı da harika ötesi.
xperia u nun tek artısı çift çekirdek olması ve hafıza 4 gb yetmez ki sadece nova 3 oyunu 2 gb yer kaplıyor..

retrutnemege

Üye
siddetle oneririm gayet guzel bir telefon

MasteLaa

MasteLaa

Üye
xperia u nun tek artısı çift çekirdek olması ve hafıza 4 gb yetmez ki sadece nova 3 oyunu 2 gb yer kaplıyor..
Çok haklısın böyle bir telefona 4 gb çok çok az .. Xperia Neo V iyi cihaz uygundur bence :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt