alma demişssin ama bütçem ona yetiyor 600 lira bütçem var. iphone 3gs sıfırını 600 liraya bulsam alcam ama bulamadım. ondan buda güzel telefon yani alınabilir bnce ama sizin önerilerinizde önemli yinede önerin için teşekkürler başka ne gibi telefon önerebilirsin 600 lira bütçealma sakın.iyi bir cihaz degil.tiponun buyutulmus hali diyebiliriz nerdeyse.
alma demişssin ama bütçem ona yetiyor 600 lira bütçem var. iphone 3gs sıfırını 600 liraya bulsam alcam ama bulamadım. ondan buda güzel telefon yani alınabilir bnce ama sizin önerilerinizde önemli yinede önerin için teşekkürler başka ne gibi telefon önerebilirsin 600 lira bütçe
3 aydır biriktiriyorum şu an telefonsuzum şansım yok yani ? zaten bnm için yüksek performanslı oyun oynamam çünkü son senem lisede önemli bu sene idare etsin beni 2-3 yıl yeterpara biriktirme sansin?
miro yerine alcatel ot995 alabilirsin.veya 2.el dusunuyorsan galaxy s alabilirsin.3 aydır biriktiriyorum şu an telefonsuzum şansım yok yani ? zaten bnm için yüksek performanslı oyun oynamam çünkü son senem lisede önemli bu sene idare etsin beni 2-3 yıl yeter
sony xperia u güzel ama hafıza kart girişi yok bide şarjı hemen bitiomuş galiba hemen hemen ikisi aynı denebilrioyunları donar ama internet için mesaj için yeterlidir bnce kamerada iyi alabilirsin 600 tl ye bundan iyisi yoktur herhalde android 4.0 iyi bnde almayı düşünüyordum vazgeçtim sony xperia u alcam ama bu da iyi diye düşünüyorum
sony xperia u güzel ama hafıza kart girişi yok bide şarjı hemen bitiomuş galiba hemen hemen ikisi aynı denebilri
sony xperia miro yu almayı düşünüyorum alıyım mı? oyun oynamam fazla kçük oyunları oynarım angry birds temple run gibitum androidlerin sarji genelde cabuk biter![]()
sony xperia miro yu almayı düşünüyorum alıyım mı? oyun oynamam fazla kçük oyunları oynarım angry birds temple run gibi
miro alacaginiza galaxy w alin.hem mironun sar degeri1.62.cok fazla.temple run kucuk oyun degil.acar mi bilememmiro alacaginiza galaxy w alin.hem mironun sar degeri1.62.cok fazla.
acar yav htc desire c bile aciyor