Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sony xperia miro
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alican558558
Üye
Konu Sahibi
sony xperia miro
arkadaşlar bu telefon alınabilir mi sizce yarın telefon alıyorum yardımcı olun
- - - Eklendi - - -
cevap verecek kimse yokmuu
ANIL
Admin
Kullanan yok sanırım forumda alınabilir tabi neden alınmasın
Kerim.
Üye
alma sakın.iyi bir cihaz degil.tiponun buyutulmus hali diyebiliriz nerdeyse.
alma demişssin ama bütçem ona yetiyor 600 lira bütçem var. iphone 3gs sıfırını 600 liraya bulsam alcam ama bulamadım. ondan buda güzel telefon yani alınabilir bnce ama sizin önerilerinizde önemli yinede önerin için teşekkürler başka ne gibi telefon önerebilirsin 600 lira bütçe
Black-killing
Üye
Biraz daha para biriktirme imkanın varsa temiz 2.nci el s2 almanı öneririm.Hem güncellemede alıyor.
alma demişssin ama bütçem ona yetiyor 600 lira bütçem var. iphone 3gs sıfırını 600 liraya bulsam alcam ama bulamadım. ondan buda güzel telefon yani alınabilir bnce ama sizin önerilerinizde önemli yinede önerin için teşekkürler başka ne gibi telefon önerebilirsin 600 lira bütçe
3 aydır biriktiriyorum şu an telefonsuzum şansım yok yani ? zaten bnm için yüksek performanslı oyun oynamam çünkü son senem lisede önemli bu sene idare etsin beni 2-3 yıl yeter
3 aydır biriktiriyorum şu an telefonsuzum şansım yok yani ? zaten bnm için yüksek performanslı oyun oynamam çünkü son senem lisede önemli bu sene idare etsin beni 2-3 yıl yeter
miro yerine alcatel ot995 alabilirsin.veya 2.el dusunuyorsan galaxy s alabilirsin.
ofluorhann
Üye
oyunları donar ama internet için mesaj için yeterlidir bnce kamerada iyi alabilirsin 600 tl ye bundan iyisi yoktur herhalde android 4.0 iyi bnde almayı düşünüyordum vazgeçtim sony xperia u alcam ama bu da iyi diye düşünüyorum
oyunları donar ama internet için mesaj için yeterlidir bnce kamerada iyi alabilirsin 600 tl ye bundan iyisi yoktur herhalde android 4.0 iyi bnde almayı düşünüyordum vazgeçtim sony xperia u alcam ama bu da iyi diye düşünüyorum