sony xperia miro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia miro
arkadaşlar bu telefon alınabilir mi sizce yarın telefon alıyorum yardımcı olun

- - - Eklendi - - -

cevap verecek kimse yokmuu

ANIL

ANIL

Admin
Kullanan yok sanırım forumda alınabilir tabi neden alınmasın :)

Kerim.

Kerim.

Üye
alma sakın.iyi bir cihaz degil.tiponun buyutulmus hali diyebiliriz nerdeyse.

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
alma sakın.iyi bir cihaz degil.tiponun buyutulmus hali diyebiliriz nerdeyse.
alma demişssin ama bütçem ona yetiyor 600 lira bütçem var. iphone 3gs sıfırını 600 liraya bulsam alcam ama bulamadım. ondan buda güzel telefon yani alınabilir bnce ama sizin önerilerinizde önemli yinede önerin için teşekkürler başka ne gibi telefon önerebilirsin 600 lira bütçe

Black-killing

Black-killing

Üye
Biraz daha para biriktirme imkanın varsa temiz 2.nci el s2 almanı öneririm.Hem güncellemede alıyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
alma demişssin ama bütçem ona yetiyor 600 lira bütçem var. iphone 3gs sıfırını 600 liraya bulsam alcam ama bulamadım. ondan buda güzel telefon yani alınabilir bnce ama sizin önerilerinizde önemli yinede önerin için teşekkürler başka ne gibi telefon önerebilirsin 600 lira bütçe

para biriktirme sansin?

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
para biriktirme sansin?
3 aydır biriktiriyorum şu an telefonsuzum şansım yok yani ? zaten bnm için yüksek performanslı oyun oynamam çünkü son senem lisede önemli bu sene idare etsin beni 2-3 yıl yeter

Kerim.

Kerim.

Üye
3 aydır biriktiriyorum şu an telefonsuzum şansım yok yani ? zaten bnm için yüksek performanslı oyun oynamam çünkü son senem lisede önemli bu sene idare etsin beni 2-3 yıl yeter
miro yerine alcatel ot995 alabilirsin.veya 2.el dusunuyorsan galaxy s alabilirsin.

ofluorhann

Üye
oyunları donar ama internet için mesaj için yeterlidir bnce kamerada iyi alabilirsin 600 tl ye bundan iyisi yoktur herhalde android 4.0 iyi bnde almayı düşünüyordum vazgeçtim sony xperia u alcam ama bu da iyi diye düşünüyorum

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
oyunları donar ama internet için mesaj için yeterlidir bnce kamerada iyi alabilirsin 600 tl ye bundan iyisi yoktur herhalde android 4.0 iyi bnde almayı düşünüyordum vazgeçtim sony xperia u alcam ama bu da iyi diye düşünüyorum
sony xperia u güzel ama hafıza kart girişi yok bide şarjı hemen bitiomuş galiba hemen hemen ikisi aynı denebilri

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
Kerim.

Kerim.

Üye
sony xperia miro yu almayı düşünüyorum alıyım mı? oyun oynamam fazla kçük oyunları oynarım angry birds temple run gibi

temple run kucuk oyun degil.acar mi bilemem:bilmem:miro alacaginiza galaxy w alin.hem mironun sar degeri1.62.cok fazla.

Black-killing

Black-killing

Üye
Açar her türlü

Kerim.

Kerim.

Üye
800mhz islemci ve adreno200 var miro'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt