Telefon Tavsiyesi sony xperia miro mu galaxy ace mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia miro mu galaxy ace mi ?
meraba arkadaşlar xperia miro ve galaxy ace arasında kaldım yardım isteyecektim özellik olarak bakarsanız xperia çok daha önde fakat sony den korktuğum konu ileride çok sıkıntı çıkarırmı teknik servis konusunda nasıl çünkü ben telefonu aldığımda çok uzun süre kullanan biriyim. bir sıkıntıda xperia miroyu çok duymadım sadece teknosada satılıyor. pek tutulan bir telefon olmadı herhalde bu da ileride sıkıntı çıkartırmı? Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Sony Ailesinin Teknik Desteği Yaygın Bir Piyasa ve Ağlara Bağlı Olarak Yüksek Düzeydedir.
Burada Soruna Cevap Olarak Yazmamız Gereken Şey İki Telefon Arasında Kararsızlığına Yardımcı Olmaktır.
Bu Yüzden Miro' Tercihini Ön Planda Tutmanı Öneririm. Kaldı ki Uzun Süre Kullanırım Ben Filan Filan Demişsin.
Anlaşılan Sahip Olduğun Şeylere Özen Gösteren Birisin. Miro' İsteklerini Karşılayacak ve Uzun Süre Seninle Zaman Geçirecek Bir Cihaz Olacaktır :)
Hayırlı Olsun.

fk555897

fk555897

Üye
Bence Sony Xperia Miro al.

Burada ikisinin karşılaştırması var istersen bakabilirsin.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Xperia miro :good:

Kerim.

Kerim.

Üye
Atrix:good:

ugur1000

ugur1000

Üye
sonynin teknik serviisne iyi demiyorlar ama kaç yıllık sony kullanıcısıyım (eski walkmanler , mp3 çalar , w880i ,w205,k750,xperia tipo) ürünlerinin birtanesini gönderme ihtiyacı duymadım inanın hatta W880 kaç kere yere düştü hala bozulmadı hatta bataryasına bile bişey olmadı sony al ayrıca galaxy ace berbat angry birds bile kasıyor bende xperia tipo var o bile ace den daha iyi (tipo 500 tl ace 600 tl) kesinlikle miro al hatta benchmarklarına bak miro 4 e katlıyor acei
sonyden şaşma Forever Sony
şu ana kadar sony nin tek sevmediğim ürünü ps3 dür oda oyunların büyük ve konsolunda kaba olmasından dolayıdır heralde :d:

Kerim.

Kerim.

Üye
sonynin teknik serviisne iyi demiyorlar ama kaç yıllık sony kullanıcısıyım (eski walkmanler , mp3 çalar , w880i ,w205,k750,xperia tipo) ürünlerinin birtanesini gönderme ihtiyacı duymadım inanın hatta W880 kaç kere yere düştü hala bozulmadı hatta bataryasına bile bişey olmadı sony al ayrıca galaxy ace berbat angry birds bile kasıyor bende xperia tipo var o bile ace den daha iyi (tipo 500 tl ace 600 tl) kesinlikle miro al hatta benchmarklarına bak miro 4 e katlıyor acei
sonyden şaşma Forever Sony
şu ana kadar sony nin tek sevmediğim ürünü ps3 dür oda oyunların büyük ve konsolunda kaba olmasından dolayıdır heralde :d:
Benchmarklar'a kanmayin
Ama dedigin gibi miro ace'den kat kat iyi

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için çok teşekkür ederim bu kadar tereddütde kalmamın sebebi xperia miro yu almak için teknosaya gittim bilgi alırken yanımdaki adam sony alınırmı teknik servisi çok kötü, çok tutulan bi telefon değil fiyatı hemen düşüyor çok da zarar edersin dedi kafamı karıştırdı almadan çıktım. sonuçta öğrenci adamım telefonu satmak zorunda kalırım elimde kalır diye düşündüm :) O yüzden galaxy ace ile kıyasladım ama yorumlar miro yönünde şu an miro alırım diye düşünüyorum.

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
yalnız merak ettiğim bir konu var bu konudada yardım ederseniz çok sevinirim. xperia miro güzel bi telefon olmasına rağmen sadece teknosa da satılıyor. hepsiburada, vatan bilgisayar gibi birçok siteye bakıyorum hiçbir sitede miro yok teknosada biraz pahalıcı geliyor bana galaxy ace bile heryerde 550 tl teknosada 640 tl bu yüzden pek güvenemedim şimdi alırım 1 hafta sonra 500 e düşer hayal kırıklığı yaşarım bilirsiniz o duyguyu :)

ugur1000

ugur1000

Üye
yorumlarınız için çok teşekkür ederim bu kadar tereddütde kalmamın sebebi xperia miro yu almak için teknosaya gittim bilgi alırken yanımdaki adam sony alınırmı teknik servisi çok kötü, çok tutulan bi telefon değil fiyatı hemen düşüyor çok da zarar edersin dedi kafamı karıştırdı almadan çıktım. sonuçta öğrenci adamım telefonu satmak zorunda kalırım elimde kalır diye düşündüm :) O yüzden galaxy ace ile kıyasladım ama yorumlar miro yönünde şu an miro alırım diye düşünüyorum.

nası ya burdaki adam xperia tipo alırken kesinlikle sony düşün demişti :D adama inanma ace alma sakın pişman olursum arkadaşım oyun oynuyor hill climb racing bile kasıyor
ayrıca belki servisi kötüdür ama bozulması zor belki servise ihtiyaç duymayacaksın ben sony kullanarak bu yorumu yapıyorum samsunga hiç bakma derim zaten tiponun mirodan pek farkı yok pişman olmassın miro al sony dayanıklı telefon üretiyor kaç yıldır sony tel kullanıyorum tek hatam samsung star almamdı bi aralar ama ondan kurtuldum gene sony ye döndüm al bak servise ihtiyaç duymassın

- - - Eklendi - - -

ayrıca o adam salakmış yurt dışında en çok tutulan markalardan biride sony dir en dayanıklı telefonu üretende sony dir hem serviside kötü değldir

ugur1000

ugur1000

Üye
yalnız merak ettiğim bir konu var bu konudada yardım ederseniz çok sevinirim. xperia miro güzel bi telefon olmasına rağmen sadece teknosa da satılıyor. hepsiburada, vatan bilgisayar gibi birçok siteye bakıyorum hiçbir sitede miro yok teknosada biraz pahalıcı geliyor bana galaxy ace bile heryerde 550 tl teknosada 640 tl bu yüzden pek güvenemedim şimdi alırım 1 hafta sonra 500 e düşer hayal kırıklığı yaşarım bilirsiniz o duyguyu :)

evet bende 80 tl ye sony mp3 almıştım sonraki hafta turuncu indirimle 50 tl ye düşmüştü :ağlarım:
sanırsam miro yeni çıktığı için öyle yakında xperia tiponun yakını bi fiyatına düşer aslında xperia tipoyla pek farkları yok hatta aynı işlemciyi paylaşıyorlar ön kamerayı önemsemiyorsan tipo tercih edebilirsin 2 farkı var galiba tipoda ön kamera yok mironun kamerasıda 5 mp farkları bu ve ekranı azcık küçük gerisi aynı tavsiyem tipoyuda araştır.

- - - Eklendi - - -

galaxy ace bir istisna :D samsungun salaklığı çöp telefon resmen bu devirde ace = pişmanlık yahu angry birds bile kasıyor ace de

sinan627

sinan627

Üye
kesinlikle sony arkadaşım samsung galaxy ace en ufak şeylerde bile kasma donma yapıyor xperia miro 900 liralık samsung telefonlarıyla kapışır o kadar diyorum sony candır can :)

Üst Alt