goldmobile
Üye
Bu linkten indirebilirsinverdiğin linkteki dosya 6 kb boyutunda falan ve tıklatınca bir şey açılmıyor.
dediğin tool u bulup indirdim onunla da denedim yine olmadı. yine kırmızı yazılı bazı hatalar verdi.
sony update service de denedim program açılırken hata verdi açılmadı.
Pc Windows sürümü hangisi onu yaz bilelim ona göre
Önce Flash Mode ile deniyelim
Eğer Xperia M C1905 modeline göre. ftf dosyasını indirdiysen ( indirmediysen burdan indir >Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<
Ve gerekli yere at ve ya herhangi bir klasöre at Flash Tool proqramından Flash Mode açtığında yukardan attığın yeri bulabilirsin zaten. Devam
Sürücüleri yükle Flash Tool klasöründe bulunan flashtool drivers proqramını yönetici olarak çalıştır ve en üstte flashmode drivers, fastboot drivers ve common drivers nicky boart kutuları işaretle ve install tıkla sürücüler yüklensin not sürücü yükleme sihirbazı ekranında tüm sürücülerin yüklendiğinde dair yeşil ok işaretinin çıkmasına dikkat et eğer kırmızı x görülürse demek ki o sürücü yüklenmemişdir
Devam edelim sürücüler yüklendiyse finish tıkla ve flashtool proqramını aç sonra telefonu bataryayı çıkart tekrar tak ve ses kısma tuşuna basarak pc usb ile bağla sürücülerin yüklenmesini bekle çıkart ses açma tuşuyla da aynı yap
Sonra kabloyu çıkart ve flashtool proqramından ⚡ şimşek logosuna tıkla
Flashmode seç ok de
Ve açılan pencerede. Ftf dosyasını seç ve Flash tıkla ve bekle proqramda en altda preparning files for flashing yazar sonra bir pencere açılır bu zaman telefonu ses kısma tuşuna basarak usb kablosunu pc bağla yükleme işlemi başlar ve yükleme bittiğinde proqramda Okay yazar. Tamam
Bir yerde sorun olursa yaz olmadı fastboot ile deneriz
Bu linkten indirebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu flashtoolun sorunsuz sürümü ondan dene diyorum, belki bu sefer yüklenir
Windows 10 64 bit heralde o zaman bilgisayarı, sürücü imzalamayı devre dışı bırakarak aç tekrar dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslında bilirsen 5 dk sorunsuz oluyor
Bu hatayı ilk defa görüyorum ama flaşlama bitmiş diyor bataryayı çıkart tekrar tak aç bakalım
bu sony yazılım işi epey bi zahmetli eğer samsung olsaydı odin ile 5dk sürerdi yazılım atmak kusura bakma bilgim olsa yardım edebilirdim sana peki senin orda hiç tecrübeli yazılım atan telefoncu yokmu yaw bizim çakmak plaza denilen yer 100bayi var bunun en az 80ini yapamadığı iş yok nerdeyse umarım sorunun çözülür kardeş
Cihazın rootlu değilse atamazsın onu.cm-13.0-20161008-NIGHTLY-nicki bunu indirdim ne yapacağım şimdi ?
Cihazın rootlu değilse atamazsın onu.
Sony servisi yok mu hiç yakınında Teleservice, KVK vb. Git rica et hiç değilse yazılım atsınlar.
İçinde boot.img dosyası varmı?
Telefonu normal pc bağla usb ile flashtool proqramını aç şimşek logosuna tıkla fastboot seç ok de Ve ordan Reboot Into Fastboot Via Adb seç ve bekle telefon fastboot moduna geçsin mavi ışık yandığında karneli seç yani boot seç tama2
Olmadı Team at
Bu proqramı indirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkodu bana at özelden ben uzaktan senin bilgisayara bağlanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?