falot
Üye
-
Konu Sahibi
-
geçen gün elektrik kesintisi sonucu telefonu kapanmış ve açılmaz halde buldum. açınca sony ekranında kalıyor sadece. tamirci yazılım yüklenmiyor dedi ama ben de bir araştırayım dedim. buna bir şekilde rom falan yükleyebilir miyiz. yalnız sanırım bunda recovery download modu falan yok. yapılabilece hiçbir şey yok mu ? var mı bilgisi olan?
Niye flashtoolla uğraştırıyorsunuz?
Xperia Companion yükle bilgisayarına. Onarmaya gir, telefonunu bilgisayara bağla o yazılımı indirip kendisi yükleyecek. Hiçbir şey yapmana gerek yok sadece bekleyeceksin. 1-2 saat sürebiliyor.
Ben flashtoolla yazılım atarken hata yaptım. Z2 Sony logosu ve açılış efektinden sonra sim kart kilidine geçince sürekli kendini yeniden başlatıyordu. Xperia Companion'la onarma yaptım düzeldi.telefon açılmıyor diye işe yarar mı ?
Ben flashtoolla yazılım atarken hata yaptım. Z2 Sony logosu ve açılış efektinden sonra sim kart kilidine geçince sürekli kendini yeniden başlatıyordu. Xperia Companion'la onarma yaptım düzeldi.
Onarma yapınca en son yazılımı indirip yüklüyor. Şimdiden yap bence gece olsun bitsin hemen.
Buradan indirebilirsin. Onarmada ne yapacağın programda yazıyor zaten. Oldukça kolay.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ses kısma ve güç butonuna basıp oraları geçtin mi?tamam denerim şimdi bitince de sonucu yazarım teşekkürler. kaç gündür uğraşıyorum ya şu telefon çöpe gitsin istemiyorum telefonum yok tableti telefon olarak kullanıyorum ama taşıması zor oluyorinşallah olur.
xperia companionu denedim başladı onarma ama bir süre sonra böyle bir hata verdi
Ses kısma ve güç butonuna basıp oraları geçtin mi?
Yüklenme yerine gelince mi hata verdi?
Flashtool kullanman lazım o zamanevet aynen öyle
Flashtool kullanman lazım o zaman
Xperia modeline göre ftf indirip atman lazım, Sony Android Yazılım konusunda anlatan konular var, yapamazsan telefoncuya götürürsün artık
Xperia modeline uygunu indir başka indirme. Mesela benim Z2 D6503. Ben D6503'ün yazılımı indiriyorum. Seninki hangisiyse onu indir.onu zaten denedim hatta 3 tane farklı ftf indirdim hem modele göre hem farklı ama işe yaramadı. üstteki resimdeki gibi yazılar çıkıyor sadece. bu arada telefoncu da yapamadı. galiba bu düzelmeyecek gibi.
Xperia modeline uygunu indir başka indirme. Mesela benim Z2 D6503. Ben D6503'ün yazılımı indiriyorum. Seninki hangisiyse onu indir.
O flashtoolu kaldırıp bunu yükleyip yeniden dener misin?tamam o da işe yaramıyor. sanırım telefoncu haklı. telefon yazılımları almıyor.
O flashtoolu kaldırıp bunu yükleyip yeniden dener misin?
Eskiden SUS vardı, Sony Update Service o yazılım hala varsa onunla dener misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?