cewikkuwwet01
Üye
Sony Xperia kullanıcıları ve almayı düşünenler dikkat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün itibariyle telefonumun ekranında tıpkı süper amoled ekranlarda olan ekran yanması problemine şahit oldum özelliklede gri tonlu resimlerde karanlık bir ortamda ekranına baktığımda sağ alt köşede beyaz açık tonda leke tarzı ışık saçılmasına şahit oldum
ekranın üst kısmına doğru 2 cm kadar aşşağıda enlemesine bir çizik farkettim iz şeklinde aydınlıkta belli olmuyor ama karanlıkta ve telefon açılırken ekran izi ve ışık saçılmaları kendini belli ediyordu
ilk aldığıdma böyle bir problem yoktu üstelik ortalama %40 ekran parlaklığıyla kullanıyordum bir aylık cihazdaki bu ekran problemi beni soğuttu hemen sattım ekranlarınızı kontrol edin almayı düşünen arkadaşlarda bunu muhakkak gözden geçirsinler
saygılarımla..........
ekranın üst kısmına doğru 2 cm kadar aşşağıda enlemesine bir çizik farkettim iz şeklinde aydınlıkta belli olmuyor ama karanlıkta ve telefon açılırken ekran izi ve ışık saçılmaları kendini belli ediyordu
ilk aldığıdma böyle bir problem yoktu üstelik ortalama %40 ekran parlaklığıyla kullanıyordum bir aylık cihazdaki bu ekran problemi beni soğuttu hemen sattım ekranlarınızı kontrol edin almayı düşünen arkadaşlarda bunu muhakkak gözden geçirsinler
saygılarımla..........
belki tek o makineye has bişeydir bu arıza. genelleyebilmen için birden fazla telefonda aynı şekilde aynı hatayı alıyor olman gerekmezmi.