Sony Xperia kullanıcıları ve almayı düşünenler dikkat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia kullanıcıları ve almayı düşünenler dikkat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün itibariyle telefonumun ekranında tıpkı süper amoled ekranlarda olan ekran yanması problemine şahit oldum özelliklede gri tonlu resimlerde karanlık bir ortamda ekranına baktığımda sağ alt köşede beyaz açık tonda leke tarzı ışık saçılmasına şahit oldum
ekranın üst kısmına doğru 2 cm kadar aşşağıda enlemesine bir çizik farkettim iz şeklinde aydınlıkta belli olmuyor ama karanlıkta ve telefon açılırken ekran izi ve ışık saçılmaları kendini belli ediyordu

ilk aldığıdma böyle bir problem yoktu üstelik ortalama %40 ekran parlaklığıyla kullanıyordum bir aylık cihazdaki bu ekran problemi beni soğuttu hemen sattım ekranlarınızı kontrol edin almayı düşünen arkadaşlarda bunu muhakkak gözden geçirsinler

saygılarımla..........

murat373484

Üye
bugün itibariyle telefonumun ekranında tıpkı süper amoled ekranlarda olan ekran yanması problemine şahit oldum özelliklede gri tonlu resimlerde karanlık bir ortamda ekranına baktığımda sağ alt köşede beyaz açık tonda leke tarzı ışık saçılmasına şahit oldum
ekranın üst kısmına doğru 2 cm kadar aşşağıda enlemesine bir çizik farkettim iz şeklinde aydınlıkta belli olmuyor ama karanlıkta ve telefon açılırken ekran izi ve ışık saçılmaları kendini belli ediyordu

ilk aldığıdma böyle bir problem yoktu üstelik ortalama %40 ekran parlaklığıyla kullanıyordum bir aylık cihazdaki bu ekran problemi beni soğuttu hemen sattım ekranlarınızı kontrol edin almayı düşünen arkadaşlarda bunu muhakkak gözden geçirsinler

saygılarımla..........
merhaba kaça sattım ne almayı düşünüyorsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
demekki tüm cihazlar sorun çıkarabiliyormuş

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
ne yazıkki 600 tl zararına sattım

şu an için htc one x in problemleri beni almaktan vazgeçirdi
iphone 4s inde çabuk şarjının bitmesi elimi kolumu bağladı

samsung galaxys3 ü bekliyorum bi de çok sürmezse iphone 5 i beklemeyi düşünüyorum haziranda da hala haber gelmezse iphoneden sanırım galaxy s3 almayı düşünüyorum

sony xperia hayabusa modelini çıkartacak ama bir kere gözümden düştü yoksa onu da bekleyebilirdim

---------- Eklendi @ 14:41:14 ---------- Yazıldı @ 14:38:02 ----------

[ENGİN];4681978' Alıntı:
demekki tüm cihazlar sorun çıkarabiliyormuş

hiç sorma htc one x yok şöyle yok böyle dediler o kadar sorunları varki saymayla bitmiyor
4s harikası denildi herşeyi çok güzelde kardeşim ölürdü sanki apple 1700-1800 mah batarya koysada telefon şarj sıkıntısı yaşamasa
xperia s ilk aldığımda işte bu benm telefonum dedim bir ayda ekran alarm vermeye başladı neyseki normal karışık renk tonlarında ekran belli etmiyordu kendini yoksa elimde patlardı cihaz

serdarsa

serdarsa

Üye
:) belki tek o makineye has bişeydir bu arıza. genelleyebilmen için birden fazla telefonda aynı şekilde aynı hatayı alıyor olman gerekmezmi.
bence xperia dolayısıyla sony bu işi lider olarak götürmekte. bende Ray kullanıyorum. son güncellemeyle birlikte sanki yeni bir cihaz almış gibi hissettim.

Türe

Türe

Üye
ne yazıkki 600 tl zararına sattım

şu an için htc one x in problemleri beni almaktan vazgeçirdi
iphone 4s inde çabuk şarjının bitmesi elimi kolumu bağladı

samsung galaxys3 ü bekliyorum bi de çok sürmezse iphone 5 i beklemeyi düşünüyorum haziranda da hala haber gelmezse iphoneden sanırım galaxy s3 almayı düşünüyorum

sony xperia hayabusa modelini çıkartacak ama bir kere gözümden düştü yoksa onu da bekleyebilirdim

---------- Eklendi @ 14:41:14 ---------- Yazıldı @ 14:38:02 ----------

hiç sorma htc one x yok şöyle yok böyle dediler o kadar sorunları varki saymayla bitmiyor
4s harikası denildi herşeyi çok güzelde kardeşim ölürdü sanki apple 1700-1800 mah batarya koysada telefon şarj sıkıntısı yaşamasa
xperia s ilk aldığımda işte bu benm telefonum dedim bir ayda ekran alarm vermeye başladı neyseki normal karışık renk tonlarında ekran belli etmiyordu kendini yoksa elimde patlardı cihaz

Kardesim gerekli ayarlamalari yaptiktan sonra 4s in sarji yeterli seviyede gidecektir .
iPhone 5 tahminen eylulde cikacak dostum bu arada.

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye

saygılarımla..........

Sizin aşagıya dogru belirtdigniz çizik sonynın tum telefonlarında bulunan orjnl ekran koruycudakı cızıkden dolayı olusan hatalar olması mumkundur

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

saygılarımla..........

daha bir iki hafta önce xperia s yok söyle güzel yok böyle süper diye konu üzerine konu açıyordün ne oldu telefon için üzüldüm ama bütün sony e bunu mal etmek yalnış alırken dikkat etmen gerekirdi ve garanti diye birşey var

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
daha bir iki hafta önce xperia s yok söyle güzel yok böyle süper diye konu üzerine konu açıyordün ne oldu telefon için üzüldüm ama bütün sony e bunu mal etmek yalnış alırken dikkat etmen gerekirdi ve garanti diye birşey var

yahu güzel değerli arkadaşlarım bir sorun gördüm diye bu telefonu kötülemiyorum ki neden anlaşılmıyor dediklerim evet kamerası harika çekimler çıkartıyor menüleri su gibi akıyor müzik playerindeki 3d surround efektleri ses sistemine bağlayınca harika hdmı playstation sertifikası 32 gb hafızası vs.. vs... artılarını bir anda kötülemiyorum ki

kimi demişki original ekran koruyucusu üzerindeki çiziktir diye bende diyorumki original ekran koruyucusunuda söktüm karanlık bir ortamda defalarca denedim resmen yanmış iz olarak görünüyor

bir telefon böyle oldu diye kötülemeyin diyen arkadaşta var ben bu telefon şöyle halta yaramaz böyle kasılıyor şöyle hata veriyor dedim mi ? dediklerimde anlaşılmayan ne var evet ekranı daha sağlam olsa neden satayım neden arkadaşları uyarayım yemişim 4 çekirdeğini işlemcisi çok güçlü değil denilen telefon bir kez hata vermedi bir kez takılmadı tıpkı iphone gibi menüler su gibi akıyor

BURAYI BÜYÜK HARFLE BİDAHA YAZIYORUM İLK ALDIĞIMDA EKRAN HATASI OLSA BUNU BÜTÜN SONY E MAL ETMEM HERALDE AMA EKRAN FABRİKADAN GELDİĞİNDE ÜZERİNDE BULUNAN EKRAN KORUYUCUSUNU SÖKTÜM BİR HAFTALIK KULLANIMDA DÜŞÜRMEDİM BİLE AMA İKİ TANE ÇİZİK OLUŞTU ARTI DAHA YENİ FARKETTİM İLK ALDIĞIMDA YOKTU EKRANDA RENK SAÇILMALARI OLDU YANİ BİR SÜRE SONRA ORTAYA ÇIKTI BEN ARKADAŞLARI UYARIYORUM SADECE İSTEYEN GİDER ALIRR

hunter41

hunter41

Üye
Bendede xperia neo v var sarja taktım geçen gün ekran ile plastik kasa arasında yatay şekilde ekranda çatlama oldu telefonu ikinci el aldım garantiye nasıl gönderebilirim

kaan7878

kaan7878

Üye
Amoled ekranlarda böyle sorunlar çıkabiliyor. Çünkü amoled ekranlar daha parlak ve canlı renk sunması avantaljını iyi lanse etmiş durumda ancak samsung bile amoled kullanırken dikkat ediyor. Hatta dünyada ki en büyük amoled ekran üreticisi samsung denilebilir. Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama internette değildi, samsung iphone için üretiği amoled ekranlarını dayanıksız olduğu için kendi telefonlarında bile kullanmuyor. Benden tavsite lcd ekranlı bi telefon al. Hatta sony bi telefonda lcd ekran bulursan BRAVIA® Engine canlı renklerden de ödün vermemiş olursun.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
Amoled ekranlarda böyle sorunlar çıkabiliyor. Çünkü amoled ekranlar daha parlak ve canlı renk sunması avantaljını iyi lanse etmiş durumda ancak samsung bile amoled kullanırken dikkat ediyor. Hatta dünyada ki en büyük amoled ekran üreticisi samsung denilebilir. Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama internette değildi, samsung iphone için üretiği amoled ekranlarını dayanıksız olduğu için kendi telefonlarında bile kullanmuyor. Benden tavsite lcd ekranlı bi telefon al. Hatta sony bi telefonda lcd ekran bulursan BRAVIA® Engine canlı renklerden de ödün vermemiş olursun.

kardeşim samsung iphone için ürettiği amoledleri yazmışsın iphonenin hiçbir modelinde amoled ekran yok okey
artı tavsiye etmişsin lcd ekranlı telefonal die sony xperia s te de amoled ekran yok zaten tıpkı amoled ekrangibi hata verdiğini anlattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt