sony xperia go türkiye'ye geldimi? go hakkında sizlerinde fikirlerinizi almak isterim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia go türkiye'ye geldimi? go hakkında sizlerinde fikirlerinizi almak isterim
arkadaşlar aylardır internete bakıyorum ha çıktı ha çıkacak diyolar ama hala ses soluk yok.az önce bi site buldum türkiye fiyatı 959 tl yazmışlar ,fiyatı biraz daha aşağı çekselerdi keşke daha iyi olurdu..sizler başka satan biyer gördünüzmü ? donanım yönünden zayıf olsada sağlamlık ve görünüş olarak çok güzel kibar bi telefon..kafaya kitledim bu telefonu :d: izlemeyen varsa videosunu izleyin bence :oke: :aha:

omerfarukbaspin

Üye
kardeş daha gelmedi ama yutdışından ithal olarak satanlar var .
Xperia S in var bence onu kullan çünkü bu telefondan çok daha üstün :)
Öncelikle ön kamerası yok mesela :)
Seneye neler görücez :)

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
ya xperia s den artık tiksindim sırf şu ekrandaki sarı leke olayı yüzünden :kotu: tamam çok üst düzey harika bi telefon ama işkillendim bu telefondan...1600 e aldık 800 e satıyorum yarı yarıya zarar ediyoruz :off: bu arada ön kamera olmasada olur hangimiz bu zamana kadar ön kamerayı kullandı ki demi :)

omerfarukbaspin

Üye
hmm sarı leke mağduru :D hocam bilemiyorum ama sadece üstünlüğü cihaza hiç bişey olmuyo :D başka da bişey yok :D ben xperia u alcam inşallah yakın zamanda :D

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çok iyi sayılmaz ama o kadar kötüde değil yani özellikleri..aslında bi yandan işte telefon yere düştüğünde anlık kalp krizi geçirmeyiz artık :D u yu bende düşünmüştüm de go yu sağlamlık yönünden görünce vazgeçtim :) benim için telefon seçimimde işim gereği sağlamlık tarafı biraz ağır basıyor

gorkemis

Üye
bence de çok pahalı olmuş bende bu telefonu bekliyordum aylardır xperia u ve xperia sola bu telefondan daha üstün özelliklere sahip ve daha ucuzlar sony den biriyle konuştum xperia go nun dağıtımı haftaya başlıyormuş eğer bu fiyattan olursa xperia go veya xperia sola almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...