Sony Xperia C3 resmi olarak duyuruldu: Özçekim (Selfie) tutkunları için ön kamerada flaş yer alıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ishak388

ishak388

Üye
compact üst seviye.
örneğin:z1 ile z1 compactın tek farkı z1 in ekranı 5.2'' z1 compactın 4.3'' inç olması donanımlar aynı sadece ele daha rahat oturması açısından compact çıkarılıyor

0MG90

0MG90

Üye
örneğin:z1 ile z1 compactın tek farkı z1 in ekranı 5.2'' z1 compactın 4.3'' inç olması donanımlar aynı sadece ele daha rahat oturması açısından compact çıkarılıyor
Z1c nin ekranı daha iyi ve 2 ayrı panelle satılıyor

Invoke

Invoke

Üye

Tamam kardeş. Biz ne dedik?

Geçen sene kaç cihaz var 5"+? Şimdi daha yeni çıkanlar arasından kaç cihaz geldi 5"+? Eeee? Neyin peşindesin?

ishak388

ishak388

Üye
Tamam kardeş. Biz ne dedik?

Geçen sene kaç cihaz var 5"+? Şimdi daha yeni çıkanlar arasından kaç cihaz geldi 5"+? Eeee? Neyin peşindesin?
daha ne isteyeyim ucuza büyük ekranlı kaliteli telefon

0MG90

0MG90

Üye
la boş ver ya.

-----

Zaten Sony'nin bugünkü CEO'su illuminatinin 2 numaralı adamı. Biraz araştırın. Fanlık yaptığın firmaya bir bak. O.o :zzz: (!)

Çok ucuz gerçekten.
Burada pahalı aslında
Sony'nin düzgün telefon yaptığı yok illa kronik sorunlu cihaz çıkartıyor
Z1c nin ana konusunu okudukça bezdim cihazdan şu an ne alıcam bende bilmiyom

ishak388

ishak388

Üye
la boş ver ya.

-----

Zaten Sony'nin bugünkü CEO'su illuminatinin 2 numaralı adamı. Biraz araştırın. Fanlık yaptığın firmaya bir bak. O.o :zzz: (!)

Çok ucuz gerçekten.
kazuo hirai ne alaka anlamadım link atsana :coold:
Burada pahalı aslında
Sony'nin düzgün telefon yaptığı yok illa kronik sorunlu cihaz çıkartıyor
Z1c nin ana konusunu okudukça bezdim cihazdan şu an ne alıcam bende bilmiyom
kanki z1 al bizim arkadaş 1 hafta önce aldı eline al bi test et yazmakla olmuyor :bigstar:

fk555897

fk555897

Üye
Enteresan bir telefon.

Üst Alt