Haber Sony Walkman Ve Album Uygulaması Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Walkman Ve Album Uygulaması Güncellendi
Sony Xperia model cihazlar için yayınladığı Walkman ve album uygulamalarına güncelleme yayınladı.

Sony Xperia cihazlar için standart olarak kullanıma sunulan Walkman ve Albumuygulamalarına yeni bir güncelleme yayınladı.

Bilindiği gibi Walkman uygulaması Sony Xperia serisi cihazlarda müzik dinlemek için kullanılıyor. Ayrıca Walkman uygulaması bir çok Android kullanıcısının alternatif müzik dinleme uygulamaları arasında en çok beğenilen olduğunuda hatırlatmakta fayda var. Walkman uygulamasının bu sürümüne getirilen en büyük yenilik ise tam görünümü açma özelliğinin eklenmesi oldu. Güncelleme ile geç başlama sorunlarınında ortadan kaldırıldığı belirtiliyor.

Fotoğraflarınızı Xperia serisi cihazlarınızda görüntüleme ve paylaşma imkanı sunan Album uygulaması ise çeşitli performans ve hata düzeltmesi yapıldığı belirtilmiş. Album uygulamasında da fotoğrafları gizle seçeneğine eklenen yeni bir özellik mevcut. Fotoğrafları gizleme seçenekleri arasına PlayMemories Online fotoğraflarını da ana ekrandan gizlenebilmesi eklenmiş. Her iki uygulamayı güncellemek için Xperia serisi cihazlarda bulunan Update Center uygulamasını Wi-fi kullanarak kontrol etmeniz tavsiye edilir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yakında Apple İle Sony Müzik Piyasasında İyi Kapışırlar

Invoke

Invoke

Üye
8.4.A.5.3'ü bayağıdır kullanıyorum ben. :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Serhan ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Yahu sen hangi telefonu kullanıyorsun mubarek bir o telefon bir bu telefon :hmmm Bu orjinal orjinal sürüm :D

Nexus 5. Port benimki. :( ama çok iyi. Deli dehşet, stabil, mis. :D Sadece Sony olmadığı için müzik bilgisi falan indiremiyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt