Sony Vaio mu Toshiba Satellite Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Sony Vaio mu Toshiba Satellite Mi?
öncelikle herkese selamlar , ben önce iphone 5 almak için bekliyordum ama düşündüm ki telefona o kadar para verilmez ama tabiki aklımın bi ucunda durmuyo değil :) 3000tl ye kadar olabilecek laptop araştırdım ve toshiba ile sony arasında kaldım .iki laptop markasından birini almak istiyorum ama markalar konusunda bilgim az ve bu yüzden sizlerden destek almak istiyorum.

lolaman

lolaman

Üye
Toshiba satelitte yer her türlü biliyorum çünkü eskiden bende vardı 2007 yılındaydı bir de o zaman kiler need for speed carbonu high da oynatıyordu yeniler ise ohooooo

futbol123

futbol123

Üye
ilk önce laptobu hangi amaçla kullanıcaksınız? oyun internet film sony laptopların çoğu gösteriş amaçlı ekran kartları ve özellikleri verdiğiniz paraya daha iyisini alırsınız hp dell vb..

Masha

Masha

Üye
Evet haklısın Sony görsel amaçlı herşeyi :oke: donanım 0 daha iyileri mevcut o miktara

y n s c n

y n s c n

Üye
Sony vaio'lar mükemmel fakat senin yerinde olsam kendi bileşenlerini kendisi üreten bi firmadan alırdım

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim eski laptobumda ısınma sorunu vardı o olmasın istiyorum bide ekrana çok önem veririm oyunda oynarım tabiki ama herşeyden önce ekran süper olsun ısınma sorunu çıkarmasın yeter :) bilgisayarda hpyi bende düşünüyordum ama ısınma sorunu oluyor dediler . teşekkürler

foreverthe

foreverthe

Üye
Monster al hepsine bin basar :oke:

foreverthe

foreverthe

Üye
Senin istediğin özellikler neyki arkadaşım ?

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
işte bu hoşuma gitti dedim ya ekran çok önemli benim için :)

lolaman

lolaman

Üye
o kadar biriktirmişin az daha biriktir istedigini al sonra benim gibi pişman olma :D

futbol123

futbol123

Üye
bu notebook un hangi özelliği size yetmiyor anlamadım
hd ekran
i7 2630qm işlemci
gtx560m ekran kartı 1.sınıf bütün oyunları çok rahat acıyor

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
bu notebook un hangi özelliği size yetmiyor anlamadım
hd ekran
i7 2630qm işlemci
gtx560m ekran kartı 1.sınıf bütün oyunları çok rahat acıyor
yok aslında bu yeter ama ekran küçük olmasın istiyorum 17 inç olsun istiyorum ama 17 ile 15 inç arasında çok büyük fark varmı bilmiyorum onun için bi showroom a gitmeyi de düşünüyorum.ayrıca benim eski laptop soba gibi oluyordu o kadar ısınmasın istiyorum iki isteğim bu gerisi sorun değil.

foreverthe

foreverthe

Üye
3500 TL'ye 17. lik var arkadaşım alıcaksan en iyisi al derim :oke: 500 lira az verip kötü bir şey alma. Alienware al diyecemde Türkiye de pek yaygın değil. Yurtdışında tanıdığın varsa söyleyebilirsin al dehşet makinedir :D

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
3500 TL'ye 17. lik var arkadaşım alıcaksan en iyisi al derim :oke: 500 lira az verip kötü bir şey alma. Alienware al diyecemde Türkiye de pek yaygın değil. Yurtdışında tanıdığın varsa söyleyebilirsin al dehşet makinedir :D
malesef yurtdışında tanıdık yok . ama bende aynısını düşünüyorum 17 lik almak için biraz daha bekleyeceğiz artık ne yapalım:)teşekkürler.ayrıca öneride bulunan diğer arkadaşlara teşekkürler

foreverthe

foreverthe

Üye
malesef yurtdışında tanıdık yok . ama bende aynısını düşünüyorum 17 lik almak için biraz daha bekleyeceğiz artık ne yapalım:)teşekkürler.ayrıca öneride bulunan diğer arkadaşlara teşekkürler
​ Rica ederim arkadaşım bencede biriktir monster çoook iyidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt