sony/sony ericsson tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
2.ele pek yanaşmam şahsen..=)hem nie satıyomuş acaba bak millet arc s al diyolar o nie satıyo ki acep

2.ele pek yanaşmam şahsen..=)hem nie satıyomuş acaba bak millet arc s al diyolar o nie satıyo ki acep

birikmiş parası var,önce benim s3'ü almak istedi ben satmıyorum dedim oda xperia s alırım ozaman dedi xperia s'in 12 mp kamerası falan varya oyüzden sanırım

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
ozmn başka =) hayırlsı olsun para var huzur var yapçak bişi yok

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun ne diyim alsın inş gönlünün istediğini

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
ön kamera koymamışlar ona o kdr para vercez ace 2 yapalım

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
lazım olur belki herşey olmalı önü açık olsun öyle değilmi =)

Valla ben de Ace 2 ile Arc S arasında kalmıştım almaya gittiğimde, kalbim Arc S teydi ama sırf ön kamera için de ace 2 aklıma giriyordu, dükkandaki satıcı Ace 2 dersen seni hatadan kurtarmak için satmam o telefonu sana dedi Adam öyle deyince Arc S kesinleşti aklımda, hiç pişman değilim iyi ki arc s almışım

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
çok biliyo o adam herşeyi dinlemeyin arkadaşlar =) bak sende ace2 arasında kalmışsın hem demekki oda iyi telefonlardan biri ace 2 alayım ben sen arc s kullan güzel telefon ona lafım yok bak ama sony derken samsunga yöneldim tekrar teknik serviste iyi samsungta deneyimlere göre sony hiç bilmiyorum samsungta da galaxy w bideace 2 göze çarpıyo diyim ace 2 ondan önde sanırım öle demiş millet

Ace 2 güzel telefon zaten, benim de çok aklımı karıştırmıştı Samsung diyorsan Galaxy W değil Ace 2 al

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
sanırım samsung olursa evet ace 2 olcak şimdilik kararım bu bakalım hem nie tutturuyon madem arc s diye ace 2 dururken :d arc s olmasaydı belki sende ace2 almıştın

Pikkaccu

Üye
Aman sony'ye bulaşma kardeşim sar değeri çok yüksek.

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
ayıp sana düzgün öneride bulunsana ace 2 der insan

Son kez fikrini değiştirmeyi deniyorum

Hani Ace 2 de ön kamera var ve sen belki lazım olur diye ön kamerası olduğu için Ace 2 tercih ediyorsun ya Arc S de daha çok işine yarayacak bir şey var "HDMI ÇIKIŞI", bu sayede telefonu televizyona bağlayıp, telefonun bütün özelliklerini çok daha büyük bir ekranda kullanabilirsin.

Bence ön kameradan daha öncelikli bir özellik

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
tv ile benm işim yokki ön kamera daha önmli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...