Sony NW-E005F 2GB Mp3 Player FM Radyolu ( Çakmak Büyüklüğünde)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KutsalMas

Üye
    Konu Sahibi
Sony NW-E005F 2GB Mp3 Player FM Radyolu ( Çakmak Büyüklüğünde)
Arkadaslar elimde 2. El Sony NW-E005F mp3 player var.Paraya ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum.Laptop Alma Niyetindeyim.Sonynin Ses Kalitesini Anlatmaya gerek yok.Bilirsiniz Sony Yıllarca bu işle uğraşıyor ve müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutuyor..Alan Arkadaşın ses kalitesinden memnun kalacağını garanti Ederim.Sizlere mp3 playerimin resimlerini ve Ufak bir videosunu sunuyorum.Videoda içindeki özellikleri gösteriyor.Download linki aşağıdaki linkdedir.

Cihazın özellikleri hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

-30 saatlik mükemmel Stamina pil ömrü sağlayan şarj edilebilir Lityum İyon pil

-DAHİLİ FM RADYO TUNER (NADİR BULUNUR)

-Yüksek hızlı pil şarjı: 3 dakikalık şarj size 3 saat çalma süresi sağlar

-ATRAC3plus sıkıştırma teknolojisi sayesinde yaklaşık 90 CD'yi ürünün dahili hafızasına aktarın

-Kullanım kolaylığı için doğrudan USB bağlantısı

-Kolay gezinme olanağı sağlayan 1 satırlık OLED ekran

-Bir çok codec desteği: ATRAC, mp3 ve WMA uyumlu

-Sevdiğiniz parçaları kolayca yönetmek ve aktarmak için SonicStage® 4.3 yazılımı

Yazılımı cihazın içine atacağım.Bende yazılım cd olarak yok.Isteyen arkadaslar yazılımı internet üzerinden indiripte kulanabilirler.

Cihaz için 120 TL istiyorum.Belki fiyatta 1 TL ye kadar oynayabilirim.Ama 10 TL nin üstünde kesinlikle oynayamam.Gercekten paraya ihtiyacımdan satılıktır.öncelikli tercih Ankara içidir.Ankarada Elden teslim edilir.Diğer Illeriçin kargoya verecem kargo parası bana ait.Internete Uzun süre giremediğim için bana telefondan ulaşabilirsiniz. Tel : 05543994656

Not : Arayınca Fiyatını 10 TLden fazla düşürelim diye bana demeyin.öneriniz Kabul edilmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt