Sony, mali yılın ikinci çeyrek sonuçlarını açıkladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sony, mali yılın ikinci çeyrek sonuçlarını açıkladı
Sony tarafından bugün yayınlanan ikinci çeyrek sonuçlarına göre şirkette işler yoluna girmeye başladı. Geçtiğimiz mali yılı 5.7 milyar dolar zararla kapatan Sony, bir önceki çeyrekte de aradığını bulamamıştı.

Mali yılın ikinci çeyrek rakamlarına bakıldığında şirketin 20.5 milyar dolar gelir ve 198 milyon dolar zarar ettiği görülüyor. Bir önceki çeyrekte 312 milyon dolar zarar, geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde ise350 milyon dolar zarar açıklandığı göz önüne alındığında Sony’nin mali tablosunun iyiye gittiği söylenebilir.
Mart 2013’te sona erecek olan mali yılı 160 milyon dolar kâr ile kapatmayı amaçlayan şirketin bu amaca ulaşması çok zor görünmüyor.

Kaynak:

Konu Sahibi
Sony sadece telefon satmıyor

Konu Sahibi
Bir çok ürünü var daha . Ayrıca androidli sony kullananlar verdigi ıcs den memmun olmadıklarını belirtiyolardı. Cihazlar çok saglam ama

Bir çok ürünü var daha . Ayrıca androidli sony kullananlar verdigi ıcs den memmun olmadıklarını belirtiyolardı. Cihazlar çok saglam ama
İcs berbat ama özellikle 2011 cihazların kamerası ve tasarımı güzel Sony PlayStation satışlarındanda kazanıyor diye düşünüyorum

Model çesitliligini begenmeyenlerden biri de bendim ama geçen arkadasa telefon bakmaya gittik 1000 lira kadar bütcesi vardı biraz üstüne çıkabilirim dedi bakındık bi U'dan basladık Sola,Arc S,İon,S,P derken baktım çogu fiyat aralıgını kapmıs adamlar ve tasarımları da ilgi çekici marjinal cihazlar.Samsung da Galaxy olarak çok model çıkarmıstı ama bu kadar iyi degildi bence 1-2 cihaz dısında diger tüm galaxy modelleri alt seviyede kalmıstı..

Bu konuda çok haklısınız neredeyse her bütçeye hitap eden telefonları var

Kerim.

Üye
Haber icin bu kar payinda ps urunleri buyuk rol oynuyordur galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...