Sony, mali yılın ikinci çeyrek sonuçlarını açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sony, mali yılın ikinci çeyrek sonuçlarını açıkladı
Sony tarafından bugün yayınlanan ikinci çeyrek sonuçlarına göre şirkette işler yoluna girmeye başladı. Geçtiğimiz mali yılı 5.7 milyar dolar zararla kapatan Sony, bir önceki çeyrekte de aradığını bulamamıştı.

Mali yılın ikinci çeyrek rakamlarına bakıldığında şirketin 20.5 milyar dolar gelir ve 198 milyon dolar zarar ettiği görülüyor. Bir önceki çeyrekte 312 milyon dolar zarar, geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde ise350 milyon dolar zarar açıklandığı göz önüne alındığında Sony’nin mali tablosunun iyiye gittiği söylenebilir.
Mart 2013’te sona erecek olan mali yılı 160 milyon dolar kâr ile kapatmayı amaçlayan şirketin bu amaca ulaşması çok zor görünmüyor.

Kaynak: :maxicep:

zappinger

Üye
androidin yararlari

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sony sadece telefon satmıyor ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bir çok ürünü var daha . Ayrıca androidli sony kullananlar verdigi ıcs den memmun olmadıklarını belirtiyolardı. Cihazlar çok saglam ama :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bir çok ürünü var daha . Ayrıca androidli sony kullananlar verdigi ıcs den memmun olmadıklarını belirtiyolardı. Cihazlar çok saglam ama :)
İcs berbat ama özellikle 2011 cihazların kamerası ve tasarımı güzel Sony PlayStation satışlarındanda kazanıyor diye düşünüyorum

droidçi

droidçi

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Model çesitliligini begenmeyenlerden biri de bendim ama geçen arkadasa telefon bakmaya gittik 1000 lira kadar bütcesi vardı biraz üstüne çıkabilirim dedi bakındık bi U'dan basladık Sola,Arc S,İon,S,P derken baktım çogu fiyat aralıgını kapmıs adamlar ve tasarımları da ilgi çekici marjinal cihazlar.Samsung da Galaxy olarak çok model çıkarmıstı ama bu kadar iyi degildi bence 1-2 cihaz dısında diger tüm galaxy modelleri alt seviyede kalmıstı..

The East

The East

Üye
Sony piespi :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Model çesitliligini begenmeyenlerden biri de bendim ama geçen arkadasa telefon bakmaya gittik 1000 lira kadar bütcesi vardı biraz üstüne çıkabilirim dedi bakındık bi U'dan basladık Sola,Arc S,İon,S,P derken baktım çogu fiyat aralıgını kapmıs adamlar ve tasarımları da ilgi çekici marjinal cihazlar.Samsung da Galaxy olarak çok model çıkarmıstı ama bu kadar iyi degildi bence 1-2 cihaz dısında diger tüm galaxy modelleri alt seviyede kalmıstı..
Bu konuda çok haklısınız neredeyse her bütçeye hitap eden telefonları var :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia gibi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
He :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
Haber icin :tşk: bu kar payinda ps urunleri buyuk rol oynuyordur galiba:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir :rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt