Peocawe
Üye
-
Konu Sahibi
-
M4 Aqua'yı ne kadara alacaksın? Fiyatlar farklı her yerde. Dün Mediamarkt'ta çoğu cihazı kullandım ama C4 ve C5 Ultra çok hoşuma gitti. Ekranı da büyük daha iyi olur sanırım sizin için.
Bende zamanında sormuştum bana fiyat perfonmans olarak m4aqua önermişlerdi .
Zenfone 2'nin 4GB RAM avantajı var. Kullanmıştım ekranı iyi değil kamerasını da hatırlamıyorum iyi mi kötü mü. M4 Aqua'yı Z3'ün orta sınıflısı düşünebilirsin, güzel telefon.1000lira m4 aqua. ya bütçe 1000 aslında ama zorlarsam biraz zenfone 2 32gb olabilir. c5 ultra 1400 beni aşıyo maalesef
Zenfone 2'nin 4GB RAM avantajı var. Kullanmıştım ekranı iyi değil kamerasını da hatırlamıyorum iyi mi kötü mü. M4 Aqua'yı Z3'ün orta sınıflısı düşünebilirsin, güzel telefon.
8gb az tabi ama Android 6 güncellemesini alacak. Uygulamaları tamamen SD karta taşıyabilirsin yani.ona da hafıza sorunu var diyorlar. sence almalı mıyım?
8gb az tabi ama Android 6 güncellemesini alacak. Uygulamaları tamamen SD karta taşıyabilirsin yani.
m4 aqua dan daha mı mantıklı olur?Zenfone 2 çok kaba tuşların konumu ayrı mesele c5 ultra aşıyorsa c4 e de bakabilirsiniz
Bence daha mantıklı ekran kalitesi çok iyi tasarım olarak da gayet şık çoğu Sony modellerinde olan o aşağıdaki boşluk da yok ama c4 alıp sorun yaşayanlar da baya fazla hepsi yazılımsal tabi ama ben hiç bir sorun yaşamadımm4 aqua dan daha mı mantıklı olur?
Bence daha mantıklı ekran kalitesi çok iyi tasarım olarak da gayet şık çoğu Sony modellerinde olan o aşağıdaki boşluk da yok ama c4 alıp sorun yaşayanlar da baya fazla hepsi yazılımsal tabi ama ben hiç bir sorun yaşamadım
Zenfone 2 de performans olarak çok iyi ama tasarımı kafamı karıştırıyor. çok kalın diyorlar.
32 Gb ROM'lusu 1300 TL. Telefonun kenarları gayet ince kalın falan değil. Sadece ortası kalın fakat elinize aldığınızda hiç te hissettirmiyor. Türkiye'ye geldiği ilk günden beri kullanıyorum kesinlikle en ufak sıkıntısını görmedim. Ama Asus birkaç bozuk güncelleme göndermişti, daha doğrusu güncelleme cihazda bazı fonksiyonları bozmuştu. 1 hafta sona yeni güncelleme geldi ve düzeltildi. Bunun dışında yaşadığım bir sorun hatırlamıyorum.
Asus mobil pazarda yeni evet doğrudur. Yalnız şu kalitede bir telefonu 1300 TL'ye vermek akıl işi değil.
Kamerasını merak ediyorsan akşama resim atabilirim.
Onun dışında sormak istediğin ne varsa (teknik özellik, görünüş vs.) sorabilirsin cevaplarım.
Ekran kalitesi olarak nasıl peki zenfone 2? birde 16gb olanını alsam 32likten farkı ne olur? işlemci farkı var diye biliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu siteden alabilirsin yalnız stokta yok şuan. Ayrıca ZenPower hediye ediyorlar şimdiBiz boşuna 60 lira verdik
1500 TL'ye 64 GB ROM'lusu satılıyor. 32 GB olan 1300 TL.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buraya da bakıver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?