Sony IFA’da ki etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı, Honami gün yüzüne mi çıkıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony IFA’da ki etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı, Honami gün yüzüne mi çıkıyor?
2013 senesinde akıllı telefon pazarında sunduğu yeni ürünlerle ilgiyi üzerine çeken Japonya kökenli üretici Sony‘nin en dikkat çeken ürünleri ise Xperia Z amiral gemisi ve Xperia Z Ultra phablet modeli olmuştu. Xperia Z geçtiğimiz Ocak ayında tanıtılarak satışa sunulurken, Xperia Z Ultra ise geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.

Şimdi de bütün gözler Sony‘nin yeni amiral gemisi olarak nitelendirilen modeli Honami’ye çevrilmiş durumda. Sony‘nin bu yeni üst seviye cihazını Eylül ayında Almanya Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2013′de gün yüzüne çıkarması bekleniyor.

Sony, IFA 2013′de düzenleyeceği etkinlik için davetiyeleri şimdiden göndermeye başladı. Davetiye görselinde yer alan bilgiye göre Sony etkinliği 4 Eylül tarihinde yerel saatle 16:15 ile 17:00 arasında gerçekleştirilecek. bu etkinlikte Sony Xperia Honami büyük ihtimalle resmi olarak duyurulacak.

Sony Xperia Honami’nin iddia edilen teknik özellikleri ise 5″ 1920×1080 piksel HD ekran, dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB sistem belleği, 20MP 1/1.6″ sensör içeren arka kamera, Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi, 3.000mAh batarya olarak sayılabilir.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Benim merak ettiğim bi nokta var. Bu cihazın kamerasi 20mp 1/1.6" sensör olduğuna bakarsak arka kasada çıkıntı olurmu veya düz olarak yapılacak?
Örneğin galaxy s4 zum çıkıntılı olarak yapılmış. Bu cihazın kamerasi eğer bu özellikle gelirse galaxy s4 zum'dan bile daha iyi olacaktır. Bide 4k video çekme özelliği var! :)
Bide suya ve toza karşı dayanıklı olacakmış.
Yani 4 farklı versiona sahip galaxy s4ün tek cihazda birleştirilmiş hali diyebiliriz! :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Donanım çok iyi görünüyor.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Müthiş cihaz ama Sony ne hedefliyor böyle anlamıyorum senede 8 tane amiral gemi filan mı çıkarcaklar:off:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu cihazda beklediğinizden daha fazlası olacak beyler ;)

fk555897

fk555897

Üye
Açıkçası ben pek birşey beklemiyorum. Sony her zaman telefon çıkarmakta geride kalıyor.

Invoke

Invoke

Üye
Açıkçası ben pek birşey beklemiyorum. Sony her zaman telefon çıkarmakta geride kalıyor.

Ben Honamiyi bekliyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

Müthiş cihaz ama Sony ne hedefliyor böyle anlamıyorum senede 8 tane amiral gemi filan mı çıkarcaklar:off:

Bu yılın amiralinin Z olmadığı zaten belliydi, honami olacak. Z ultrayı da galaxy notelara rakip olarak düşün, aslında daha farklı bir boyut. Güzel iş yapıyorlar bu sene.

- - - Eklendi - - -

Benim merak ettiğim bi nokta var. Bu cihazın kamerasi 20mp 1/1.6" sensör olduğuna bakarsak arka kasada çıkıntı olurmu veya düz olarak yapılacak?
Örneğin galaxy s4 zum çıkıntılı olarak yapılmış. Bu cihazın kamerasi eğer bu özellikle gelirse galaxy s4 zum'dan bile daha iyi olacaktır. Bide 4k video çekme özelliği var! :)
Bide suya ve toza karşı dayanıklı olacakmış.
Yani 4 farklı versiona sahip galaxy s4ün tek cihazda birleştirilmiş hali diyebiliriz! :D

Zumdan daha iyi olacağı, purview'e yakın olacağı söyleniyordu ama bakalım...

Baskentliia

Baskentliia

Üye
cihaz beklentileri karşılayabiler:D

Üst Alt