Sony'nin yeni akıllı telefonları 27 Şubat'ta MWC 2017'de gün yüzüne çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sony'nin yeni akıllı telefonları 27 Şubat'ta MWC 2017'de gün yüzüne çıkacak
Senenin en önemli teknoloji etkinliklerinden birisi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Amerika Birleşik Devletleri'nde CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda bir çok yeni akıllı telefon modeli gün yüzüne çıkmıştı. Şimdi de gözler, gelecek ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi olacak.



MWC 2017'de Nokia, Huawei, Motorola gibi bazı firmalar, MWC 2017 içerisinde kendi etkinliklerini düzenleyeceklerini açıklamaya başlamışlardı. MWC'e yer alacak önemli firmalardan birisi de Sony olacak. 27 Şubat tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte firmanın yeni akıllı telefon modellerini bu etkinlikte gün yüzüne çıkarması bekleniyor.

Geçtiğimiz sene bilindiği gibi Sony, MWC 2016'da bazı akıllı telefon modellerini duyurmuştu. Bu cihazlar Sony Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance olmuştu.

Bir süredir Sony'nin yeni Xperia XA modeline ait olduğu kaydedilen görseller ortaya çıkıyor ve ayrıca hakkında da bilgiler gelen akıllı telefon MWC 2017'de duyurulabilir. Henüz belli olmasa da ayrıca Sony Xperia X ve Xperia X Performance modellerinin de yeni nesil temsilcileri yine 27 Şubat tarihinde gün yüzüne çıkabilir.

İlerleyen günlerde Sony'nin MWC 2017'de duyurması muhtemel yeni modelleri hakkında daha detaylı bilgilerin ortaya çıkmasını umuyoruz.
 


Üst Alt