Sony Gelecek Hafta Android 4.3/android 4.4 Güncellemesi Alacak Modellerini Duyuracak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Gelecek Hafta Android 4.3/android 4.4 Güncellemesi Alacak Modellerini Duyuracak
Google, Android işletim sistemini geliştirerek, başta akıllı telefon ve tablet üreticilerine sunuyor. Geçtiğimiz ay Android 4.4 KitKat adında ki yeni sürümünü duyuran Google, geçtiğimiz gün yeni akıllı telefonu Nexus 5′i sundu ve Android 4.4 KitKat‘ı da yayınladı.

Android 4.4 KitKat’ın yayınlanması ile birlikte, Android işletim sistemini akıllı telefon ve tablet modellerinde kullanan, Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, ZTE gibi üreticiler, hazırlıklarına da başladılar. İlk haberler de gelmeye başladı.

İlk güncelleme haberlerinden bir tanesi Sony‘den geldi. Sony Twitter üzerinden gönderdiği bir Tweet ile gelecek hafta Android 4.3/Android 4.4güncellemesi ile ilgili planlarını sunacağını açıkladı. ilk planda Sony’nin Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra gibi modellerine Android 4.4 KitKat güncellemesini sunmasını bekliyoruz.

Bakalım Sony, gelecek hafta nasıl bir liste ile karşımıza gelecek.

Sony:

“re. #Android @kitkat, we’re excited – next week our news on: 4.3, 4.4; products & more… #SonyXperia”

Sony gelecek hafta Android 4.3/Android 4.4 güncellemesi alacak modellerini duyuracak

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Z1S ?

fk555897

fk555897

Üye
Z1s'i merakla bekliyorum.

HasimSahin

HasimSahin