Sony Ericsson'un Xperia X1 bilmecesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
Sony Ericsson'un Xperia X1 bilmecesi
Sony Ericsson'un Xperia X1 bilmecesi

Sony Ericsson'un kurtarıcı gözüyle baktığı akılı telefonu Xperia X1'in piyasaya çıkışının ertelendiği haberleri, bu haftaya damgasını vuran haberlerin başında geliyor. Birkaç ay önce de şirketin İngiltere'deki resmi alışveriş sitesi "se-store.co.uk"da telefonun piyasaya çıkış tarihinin Ocak 2009 olarak güncellendiğini görenler hayal kırıklığı yaşamıştı.

O aylarda Sony Ericsson tarafından yapılan açıklama ise erteleme olmadığını söylüyordu. Açıklamada, "se-store.co.uk"da piyasaya çıkış tarihinin "Ocak 2009" olarak gösterilmesinin küçük bir hatadan kaynaklandığından bahsediliyor ve bu hatanın düzeltildiğinin altı çiziliyordu.

Kısa süre sonra giriş yapanlar, Xperia X1'in piyasa tarihinin Ekim 2008 olarak güncellendiğini görmüştü.

Ancak bu hafta telefonun tekrar ertelendiği dedikoduları yayılmaya başladı. Söylentilere göre Xperia X1'in piyasaya çıkışı 2009'un Ocak ya da Şubat aylarını bulacak. Ancak yine resmi alışveriş sitesinde bir karmaşa yaşanıyor.

"se-store.co.uk"ya girerek "Coming soon" (Yakında) bölümüne göz atanlar, Xperia X1'in Ekim ayında piyasada olacağını görebilir. Bu durumdan şu iki sonuç çıkıyor: Ya Sony Ericsson web sitelerini güncelleme konusunda çok geç kalıyor, ya da erteleme sadece söylentiden ibaret. Bekleyelim ve görelim...</B></STRONG></I></U>
 
schumici

schumici

Üye
bu haber yayınlanmıştı galiba yanılmıyosam RSS bölümünde ama yinede ellerine sağlık:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt