Sony Ericsson'un sponsor olduğu Life Captured sonuçlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
Sony Ericsson'un sponsor olduğu Life Captured sonuçlandı
Sony Ericsson'un sponsor olduğu ‘Life Captured’ sonuçlandı


Mike Figgis, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki katılımcı ülkelerden gönderilen bütün öyküleri izledikten sonra, Türkiye de dahil olmak üzere her bir katılımcı ülkeden en iyi potansiyeli gösterenler arasından bir ülke birincisi seçti. Türkiye’den de Yurdagül Yurtseven, Life Captured (Hayatı Yakala) kısa film projesi için fotoğraflarını çekmeden önce yönetmenden kişisel bir brifing aldı.

Birinci seçilenler 8 Eylül 2008 tarihine kadar çektikleri yaratıcı fotoğrafları Mike Figgis'e gönderecekler ve ünlü yönetmen gönderilen fotoğraflar arasında seçtikleri ile 'Life Captured' filmini oluşturacak.

Yarışmanın Türkiye 1. ise yaptığı açıklamada "Farklı kültürlerden insanları tanımayı ve kültürel geziler yapmayı seviyorum. Kamera arkasını, yani sinemanın mutfağını tercih ediyorum. Kısaca yazmak ve görüntülemek hayatımın parçası. Bana göre fotoğraf eylemi de duyguların, kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlara can vermek anlamına geliyor.”

Belirlenecek beş yarışmacı adayı, 2008 Ekim’de Londra’da düzenlenecek Raindance Film Festivali’nin galasına katılmak için bir arkadaşı ile birlikte bir VIP seyahati kazanacak. Ayrıca yarışmacılardan biri de, Raindance seyahati ile birlikte tüm masrafları karşılanacak olan bir film yapım kursu kazanacak.

hurriyet.com.tr
 


Salihyet

Salihyet

Üye
kısa film projelerinde elemeler çok acımasız oluyor, ama kazanan yaşadı.. hayatta hep gelmez böyle fırsatlar..
 
safakk

safakk

Üye
ben de katılacaktımda katılım sitesi nedense çok itici geldi :cool: (çaktırmayın adam gibi film çekemedimde işte konuşuyorum :ehe )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

anon55
Cevap
0
Görüntüleme
2K
anon55
red_dragon_70
Cevap
8
Görüntüleme
875
Mustafa Furkan


Üst Alt