Sony Ericssondan anlayana bilene acil! Ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALByROCK19

ALByROCK19

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericssondan anlayana bilene acil! Ses sorunu
Telefonum K850i.Bugün karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.
Bugün kulağımda müzik yürüyordum,bi ara bi kafeye girerken müziği kapatıp kulaklığı çıkardım.Kafeden çıkarken kulaklığı taktım,aynı müziğe devam et dedim "Başarısız!" diye bir cevap aldım. Kulaklığı çıkardım denedim sonuç yine aynı.Ne kadar üstünde durmasam da sonra farkettim ki biri aradığında ne ses çalıyor ne titreşim var.Mesaj geldiğinde de sonuç aynı.
Sorun ve çözümü ne olabilir,bilen varsa acil cevap yazsın lütfen :( Şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefonun kapatıp açınca sorun düzeldi.
Ama yine de bilen varsa bilgisini paylaşsın lütfen neden olabilir bu? Kalıcı olarak bozulmasından korkuyorum :(

• Beğen
Tepkiler: NeD_TysoN

anon55

anon55

Üye
bişey olmaz korkma o sonuçta bi makine her makinede böle olaylar olur fakat kapatıp açınca düzelir

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ewet.benım w800ı ye de oluodu.ne müzik ne de arama we msj resı.hıc bı sey gelmıo ama kapatıp acınca düzelıo.we bı sakıncası yok.merak etme

ALByROCK19

ALByROCK19

Üye
    Konu Sahibi
Tamam içim rahatladı çok sağ olun arkadaşlar :)

tecnotor

tecnotor

Üye
elektronik sistem ile çalışan her hangi bir cihazın ne kadar garantisi olursa olsun arıza yapmayacak diye birşey yoktur
sitemi karışmış olabilir sistem hatası verebilir böyle sorunlarda reset atmak iyi olur kapatıp açmak yani
elektronik cihaz üreten firmalar derki elektrik ile çalışan cihazların garantisi olmaz yani bugün aldın sıfır cihazı yarına kadar çalışacak diye birşey yok he nasıl garantisi vardır arza yapar cihazı sen götürürsün ya garantiden tamir eder yada yenisini verirler bu şekil garanti vardır

anon55

anon55

Üye
yenisini verirlerse daha iyi olur ;) :)

huseyin491

Üye
o sorun değil rem dolduğu inin ufak tefek sorunlar çıkabilir çözümü ise bir kere kapatıp açmak

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
ARKADAŞLAR GÖZÜMÜZ AYDIN A2 TELEFONLAR İÇİN UPLOADER PROGRAMI ÇIKTI KULLANIMI GAYET BASİT KISACA ANLATAYIM.
PROGRAMI AÇIN FILE SYSTEM TOOL KISMINA TIKLAYIN TELEFONU BAĞLAYIN. SAĞ TARAFTA TELEFONUN İÇİNEKİ TÜM KLASÖRLER ÇIKACAK. DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ YERE GELİN. YANİ DİYELİM Kİ CAM DRİVER DEĞİŞTİRMEK İSTİYOSUNUZ İFS/SETTİNGS/CAMERA ADRESİNİ AÇIN SONRA TELEFONA ATMAK İSTEDİĞİNİZ CAM DRİVER I MASA ÜSTÜNE ALIN VE UPLOADER İN SAĞ TARAFINA SÜRÜKLE BIRAK YÖNTEMİYLE KOPYALAYIN EN SON OLARAK MISC FİLES KISMININ ALTINDA ÇIKAN SHUTDOWN FS MANAGER BUTONUNA BASIN BU KADAR. HAYIRLI OLSUN KOLAY GELSİN HERKESE...05336446863

huseyin491

Üye
Biraz geç kaldın çıkalı 2 seneden fazla oldu burada baya birşeyler eksik geldi gözüme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt