Sony Ericssonda Çift Hoparlörlü Telefon Varmı?
dallaspage Üye Konu Sahibi Sony Ericssonda Çift Hoparlörlü Telefon Varmı? Sony Ericssonda Çift Hoparlörlü Telefon Varmı?
safakk Üye dallaspage' Alıntı: Sony Ericssonda Çift Hoparlörlü Telefon Varmı? Genişletmek için tıkla ... olmazmı w550 var w900 var okadar
dallaspage' Alıntı: Sony Ericssonda Çift Hoparlörlü Telefon Varmı? Genişletmek için tıkla ... olmazmı w550 var w900 var okadar
ycg35 Üye 3 hoparlör anca şöyle olur 2 tane mp3 çalar vs ses için biride konuşmak için (karşıdan gelen ses)
barf Üye W910'un da çift hoparlörü olması lazım o da olmassa Nokia 6233 veya Samsung E398 çok fazla ses çıkartan telefonlardır.
W910'un da çift hoparlörü olması lazım o da olmassa Nokia 6233 veya Samsung E398 çok fazla ses çıkartan telefonlardır.
zelihanur Üye evet var ben 2 gün önce aldım sony ericson w995 !harika sesi var süper bişey bana göre.850 tl ye aldım.haberin olsun!
evet var ben 2 gün önce aldım sony ericson w995 !harika sesi var süper bişey bana göre.850 tl ye aldım.haberin olsun!
jeff hardy Üye sony ericcsonların cuğu cift hoparlör ya da cıft hoparlör gücünde sesi en cok cıkan marka