sony ericsson yardım bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouzqan

ouzqan

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson yardım bölümü
evet arkadaşlar telefonu ile sorun yaşayanlara cevap veririm . sony ericsson üstünde baya bi geçmişim vardır her türlü yardımcı olmaya çalışırım ..!

:evet: :bigstar:

lordkurd

Üye
Merhaba...
Benim Sony Ericsson U1 telefonum var.Bugün arkadaşım aradı ve cevaplarken telefon kapandı.Açmaya çalıştım,açılmadı...
Üzerinde sony ericsson yazan beyaz ekran geldi.
Software update denedim.Program telefona bağlanamıyor.
Hafıza kartını çıkartıp açmayı denedim,gene de açılmıyor
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler...

ouzqan

ouzqan

Üye
    Konu Sahibi
ilk başta ggsetup diye program onu indir yükle onu sonra update servis ile bağlanmaya çalış hala görmüyorsa başka bir bilgisayarda dene update servisten sonra düzelecektir telefonun ..!

Ne0

Ne0

Üye
K750i var. pc suite yükledim. Yedekleme yapamıyorum. ? Napmam lazım ?

ouzqan

ouzqan

Üye
    Konu Sahibi
bbilgisayar görmüyormu ? gördüğü halde pc suite yedekleme yapmıyorsa pc suitede bişi ler var demektir başka programlar dene mesela my phone explorer diye program var o her işe yarar ..!

subzero1981as

Üye
arkadaşlar bu telefonu aldım.doğru düzgün hiöbirşey çalıştıramıyorum.kılıfı bile yok piyasada özellikle navigasyon ve internetten video izlemek istiyorum yardımcıolursanız sewinirim

ouzqan

ouzqan

Üye
    Konu Sahibi
vivaz şu an için daha yeni çıktığından uygulama yükleyeceğinden nokia lar gibi sertifika hatası verir ama 2 önce mi ne hacklenmişti bi internette araştır büyük ihtimal bulursun. kılıf a falan gelince türkiye de satılmayan telefonun yedek parçasını zaten bulamazsınki ama ben satio için falan görmüştür kılıf bir araştır belki farklı markalarınkide olabilir.

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar Bizde K-810i var ve Telefonun Kamerası ve 3 G si Gecenin belli Bir saatinde Çalışıyor fakat gündüz hiç Çalışmıyor Taki gecenin o saati gelene kadar.Ben Böyle Birşeyi Daha Önce Ne Gördüm Nede Duydum.Bu Sorun Nerden Kaynaklanıyor acaba....Selam Ve Dua İle

ersini

Üye
Merhaba,
K810 i cep telefonumda turkcell de iken sorunsuz bağlandığım interneti vodafone da kullanamıyorum.

Önce tüm bağlantı ayarlarını sildim. Data hesaplarını vodafonedan gönderdim.
Olmadı. Manuel olarak elle ayarları girdim. Ayarları vodafone sitesinden de kontrol ettim.
Forumlara bakıp her şekilde denedim. Hep aynı hata. Lütfen bağlantı ayarlarını kontrol edin demekte.

Yardımcı olabilir misiniz?

azrail118

Üye
arkadaşlar bende de t700 var telefon durduk yerde kendi kendine kapanıp açılıo bazende kapandımı tam gidio hiç açılmıo o zaman yazılımı güncelliyorum ama yine kapanıp açılmaya devam ediyo lütfen ÇÖZÜMM!!!:off:

kılıçaslan

Üye
merhaba benim k850i cihazım var yurt dışından geldi pasaportla açtırdım fakat telefonla internete giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

altat06

Üye
arkadaşım bende u1i satio var ve telefon açılmıyor hiç ekran gelmiyor tuşuna bastığımda sadece kırmızı ışık yanıyor okadar ve usb ile bağlıyabiliyorum ama içinde son güncelleme olduğu için güncellemede yapamadım flashlamak için uğraşıyorum iki gündür ama flash atabilmek için flash dosyasını hiçbiyerde bulamadım bana yardım edersen çok sevinirim

iso uluhan

Üye
arkadaslar bende j20 hazel var herseyi yukledim pc studıo falan ama nete baglanamiyorum pcden sebeke hatası veriyor neyden kaynaklaniyor acaba yardimci olabilirmisiniz

delorian

delorian

Üye
Arkadaşlar yurtdışından gelen k610 um var pasaporta kayıtlı usb kablosunu bağlayıp sonyericsson pc companion yazılımıyla güncelledim sonrasında banabataryayı çıkar telefonu başlat dedi biraz zaman alacak dedi neyse dediklerini yaptım ama sonrasında doğru sim kartı takın demeye başladı.(güncelleme esnasında telefonu yedeklemeyi unuttum)şimdi ben bu cihaza ne yüklemeliyim yada nasıl kullanacağım yardımcı olun lütfen saygılarımla.

engin145

Üye
sa beyler 2 hafta önce sony ericcson xperia arc s telefonunu aldım herşeyi çok güzel ama bi sorunum var vodafoneden internet sınırsız internet paketim var 3 g çekiyor ayarları müşteri temsilcisinden yollattım hiç bi sorun yok diyor ama neden se internetten mobil olarak video izlerken sürekli donuyor bunun sebebi nedir acaba ben hala çözemedim lütfen yardımcı olunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt