Sony Ericsson Xperia X8 Hakkında ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia X8 Hakkında ???
Ben Sony Ericsson Xperia X8 almayı düşünüyorum özellikle siyah modeli hoşuma gitti ve fiyatı da uygun seviyeye indi. 450-500 arası bişey. Ama bu telefonu kullananlara bikaç sorum olacak:
1) Bu telefonda Android 2.1'e güncelleyince "multi-touch" ya da bazen internette gördüğüm "dual touch" özelliği geliyor mu ? Çünkü X10'da güncelleme olarak geliyordu.
2) Android 2.2'ye desteği var m ?
3) Son olarak rom ile işlemcisi 600 mhz'den 723 mhz'e çıkıyormuş böylelikle oyunlardaki ufak kasmalar da olmuyormuş. Bu doğru mudur ?

61semih

61semih

Üye
arkadaşım se genellıkle kalıtelı urunler cıkarırdı eskıden,son zamanlarda hayal kırıklıgı yasadı arc harıc bence hıc bırındede dıle gelır bur satıs yakalıyamadı zaten akıllıtelefon pazarında bu modelınde fazla satmıyacagı kanısındayım o yuzdende guncelleme gelmesı dusuk bır ıhtımal zaten donanımı guncellemeye yetermı suphe konusu ki galaxy gio modelı 800mhz ıslemcı ıle 2.2 ıle gelıyor 2.3 olması kesın bıle degıl o ıslemcıyle dıyım sen anla..tavsıyem samsungların bu fıyat aralıgındakı telefonlarına bak galaxy mını yada gio 550 tl yada lg optumus me bunlar daha ıyı olacaktır senın ıcın.oyun konusunda da bır sıkıntı cekmezsın,sonra pişman olma.benden demesi

hoss

hoss

Üye
bu telefonunu en büyük sanssizligi türkiye ye geç gelmesi
zaten sony ericsson bu kötü satış baslamasiyla müşteri kaybetti 2yıldır
bu telefon biraz daha erken gelseydi türkiye ye baya satardı bence
sony ericsson eskide olduğu gibi şimdi de kaliteli ürünler çıkarıyor ama türkiye ye geç geldiği için telefon satışa çıktığı an ölüyor çünkü rakipleri bu konuda daha iyi telefonlarini daha kısa sürede türkiye ye getiriyor
ancak sony zamanlarda sony ericsson türkiye atağa kalktı bir çok modelini türkiye ye kısa sürede getirmeye başladı
ben sony ericssona güveniyorum bu güne kadar bir çok modelini kullandım hepsindende memnun kaldım
bana göre x8 alınabilecek bir telefon

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Ne olursa olsun sonny ericcson nokiadan iyi.zamanında milletin gözünü korkutan samsung bile şuanda nokiayı halt edecek telefonlar çıkarmaya başladı

• Beğen
Tepkiler: silver021
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: LuckyDALT0N

kreys1

Üye
nokia şaşmamak lazım nokia telefonda lider bunu herkez biliyor ericson falan fistan hikaye htc mtc bunlara kanmayın nokia kral bence hele c7 n8 modelleri çok iyi bende ikisi arsında kaldım..

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Nokianın almayan bir pişman alan bin pişman :oke:
nokia şaşmamak lazım nokia telefonda lider bunu herkez biliyor ericson falan fistan hikaye htc mtc bunlara kanmayın nokia kral bence hele c7 n8 modelleri çok iyi bende ikisi arsında kaldım..

technoshark

technoshark

Üye
tahmin etmiyorum android 2.2 yükseltilsin.. ki oyunlarda kasma gibi bir durum söz konusu diye bir duyum okumadım açıkcası... bu konuda bilgi veremiyeceğim malesef :S

metinyala

Üye
Ben sony ericsson xperia x8 i daha yeni aldım 1 ahfta oldu aşırı derecede memnunum telefonun herşyi güzel muhteşem bi telefon verdiğim paraya değer bi telefon gerçekten süper bişey HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM !!!

iyerci

Üye
tahmin etmiyorum android 2.2 yükseltilsin.. ki oyunlarda kasma gibi bir durum söz konusu diye bir duyum okumadım açıkcası... bu konuda bilgi veremiyeceğim malesef :S

Müşteri hiz. servisinin verdiği cevaba göre böyle bir çalışmalarının olmadığı ama bu güncelleme konusunu gözden geçirebileceklerini anlatan bi mail aldım.Yani kısa zaman diliminde güncelleme falan yok.Optimus one ile aynı özekkliklere sahip olmasına rağmen ramini falan bahane ediyorlar.Millet Çatır çatır rom çıkartıyor bunlarda yan gelip yatıyor.

umut erdem

Üye
Ben bir yıldır kullanıyorum. Berbat bir şey, güncelleme olmadı çok kasiyor oyunlarda donuyor ve uygulamalar sadece telefona kuruluyor ve 100mb sadece. Hep hata verip kapanıyor sürekli format atıyorum. Sakın alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt