Sony Ericsson XPERİA X10 Mini mi? LG P503 Optimus One mı? LG P350 Optimus Me mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson XPERİA X10 Mini mi? LG P503 Optimus One mı? LG P350 Optimus Me mi?
Siz hangisini önerirsiniz?

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
Hiç mi cevap yok? :ağlarım:

şiste

Üye
x10 mini

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama nedenlerini söyler misiniz.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
X10 biryerde en küçük en iyi seçilmişti hemde androidide iyidir:oke:

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
Ama bir de şu var ne kadar fark eder bilmem ama LG'lerin ikisindede Android 2.2 Froyo ama X10'da 2.1 Eclair.

ricardo45

ricardo45

Üye
güncellemeleri mevcut,ama ben de malzeme kalitesi olarak x10 derim

61semih

61semih

Üye
arkadasım bu yorumumu dıkkate al yada z10 mınıyı secersen almaya gıttıgınde şok yaşama.okadar kucukku sadece telefon olarak kullanırsın bırde sarkı dınlersın benden sana soylemesı.komedı derecesınde kucuk ya ozellııkler tamam guzel ama bıyerde masaya koyarsan telefonu mıllet gulerse sasırma :D p503 u bırebır denedım cok guzel calısıyor bence tek eksıgı tasarımı tıpı senın ıcın guzelse lg derım ama benım sana tavsıyem galaxy gio bu ıkı telefondanda cok ustun ve 550tl

hüseyinyalcin

Üye
x10 :oke:

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bu yorumumu dıkkate al yada z10 mınıyı secersen almaya gıttıgınde şok yaşama.okadar kucukku sadece telefon olarak kullanırsın bırde sarkı dınlersın benden sana soylemesı.komedı derecesınde kucuk ya ozellııkler tamam guzel ama bıyerde masaya koyarsan telefonu mıllet gulerse sasırma :D p503 u bırebır denedım cok guzel calısıyor bence tek eksıgı tasarımı tıpı senın ıcın guzelse lg derım ama benım sana tavsıyem galaxy gio bu ıkı telefondanda cok ustun ve 550tl

Evet inceledim gerçekten çok küçük ama çok tatlı duruyor. Bu arada Galaxy Gio'nun Android sürümü kaç?

Bir telefon daha buldum LG GT540 Optimus Android 1.6 galiba ayrı rom yüklemeden orjinal güncellemesi var mı?

şiste

Üye
x10 mini al o kadar başka laf yok

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
Ben onların hepsinden vazgeçtim. Samsung Galaxy Fit aldım. :heyo:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
x10 mini

61semih

61semih

Üye
vallaha yazık olmuş fit e nekadar verdın gio nun fıyatı nekadardı.gio her acıdan fit ten ustundü yınede hayırlı olsun

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Farketmez reis ne alırsan al rahat olucaksın 2.8 xperia beğki seni tatmin etmez:oke:

Andas

Üye
Evet inceledim gerçekten çok küçük ama çok tatlı duruyor. Bu arada Galaxy Gio'nun Android sürümü kaç?

Bir telefon daha buldum LG GT540 Optimus Android 1.6 galiba ayrı rom yüklemeden orjinal güncellemesi var mı?
benim bildiğime göre optimusun androidi 2.2 zaten bende lg almayı düşünüyorum

muratm.

muratm.

Üye
Ama bir de şu var ne kadar fark eder bilmem ama LG'lerin ikisindede Android 2.2 Froyo ama X10'da 2.1 Eclair.

sen eğer andorid işletim sistemli bir telefn almak istiyorsan bu konuda htc'nin üstüne tanımam. Htc'nin tüm modelelrine buradan bakabilirsin.

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus me güzel cihazdır, hem fiyatına göre hemde yazılımsal olarak.. Android 2.2 froyo kullanıyor ve güncelleme almayacak bunuda göz önüne almalısın.. P503 2.3 güncellemesi alacak.. O fiyatlarda bulabiliceğin en iyi smartphone'ları yazmışsın zaten seçim senin. 3'üde güzel ve kaliteli cihazlar..

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Me kullandım daha önce tavsiye ederim. Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip fiyatı de hepsinden tatminkar ama ekranı biraz küçük işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...