ejesahin
Üye
Eski haline dönmüş olur. Kasma ortadan kalkar.
- - - Eklendi - - -
Flashtool indir. Xperia ray 2.3.4 stock romu nette bul indir ( .ftf uzantılı bir dosya) sonra flashlayacaksın o flashtool ile. Forumda ayrıntılı anlatımı var. Ben 5800dan yazıyorum link koyamıyorum google: flashtool kullanımı xperia maxicep yaz çıkar. Ordan halledersin zaten
- - - Eklendi - - -
Niye böyle oluyot hiç anlamıyorum fruit ninja dandik bir oyun akması lazım. Ben de 4.0.4 hiç sorun yoktu. Uygulamaları hafıza kartına yükleyin. Telefonun hafızası olabildigince bos olsun. İsterseniz flashtool ile eski sürüme dönün forumda nasıl yapılacagı anlatılmıs. Ya da benim önerim. Rootla. Cwm yükle. Bootloaderı kır. Xkernel ve Ultimatehd xperia rom yükle. Xda ya biraz bak derim. Garantin gider ama haberin olsun. bir de titanium backup yükler istedigini silersin. Ultimatehd romun üstüne kurulan bir eklenti var yine xdada onu da kurdun mu görünümü de çok güzel oluyor. Kasma vs de yok ben de. Araştır sen biraz daha ya da ben ugrasmak istemiyorsan flashtool 2.3.4 döneceksin
Şimdilik root yapmak istemiyorum garantisi gitmesin diye daha yeni sayılır telefonum biraz daha araştırayım bakalım. Bi çözüm bulursam burda paylaşırım. Teşekkür ederim.
Alterfocusu ilk defa duyuyorum da camera360 ultimatei ben de denemiştim -bir çok kamera prog. denedim ben- ama sonra sildim. Kendi içindeki prog. daha iyi sanki?evet hacı camera360 ultimate ile çektim çözünürlüğü ayarlayamadıgımdan pek net değil foto ama başak bi program var bu sadece bulanıklastırmaya yarıyo ve orj kamera programından çekip düzenleyebiliyon o da Alterfocus herkese tavsiye ederim alterfocus sadece bulanıklastırmaya yönelik oldugu için çok profesyonel işler yapıyor
evet hacı orj programı kalite oalrak en iyisiAlterfocusu ilk defa duyuyorum da camera360 ultimatei ben de denemiştim -bir çok kamera prog. denedim ben- ama sonra sildim. Kendi içindeki prog. daha iyi sanki?
Bir de farklı fotoğraflar çekmek istersen paper camera ve cartoon camera var. Marketten bak beğenirsen indir apksini netten
evet hacı orj programı kalite oalrak en iyisi
bencede afterfocus uda bulunca camera360 a gerek kalmaıd zaten onu da çöpe salladım henüz neti kablosuz yapmadıgım için tavsiye üzerine netten indiriyom apk sını eyv sağolasın
dostum bi sorum daha var şimdi tele video atınca galeride görünüyoya sadece hafıza kartında kalıp galeride görünmemesi için ne yapabilirim anlarsınya
galery lock die bi program var onu indir kur galeriden istediğin herhangi bnir şeye şifre koyabiliyorsun ayrıca şifre koyduktan sonra galeride görünmüyor program üzerinden ulaşabiliyorrsun gayet kullanışlı bir programdostum bi sorum daha var şimdi tele video atınca galeride görünüyoya sadece hafıza kartında kalıp galeride görünmemesi için ne yapabilirim anlarsınya
bilmiyorum valla.
ben bunu nasılgalery lock die bi program var onu indir kur galeriden istediğin herhangi bnir şeye şifre koyabiliyorsun ayrıca şifre koyduktan sonra galeride görünmüyor program üzerinden ulaşabiliyorrsun gayet kullanışlı bir program
ben bunu nasılgalery lock die bi program var onu indir kur galeriden istediğin herhangi bnir şeye şifre koyabiliyorsun ayrıca şifre koyduktan sonra galeride görünmüyor program üzerinden ulaşabiliyorrsun gayet kullanışlı bir program
Bende xperia ray aldım,daha birkaç ay oldu arka kapakta soyulmalar oldu:-( garantinin kapsamında mı bu? Metal ya da soyulmayan arka kapak var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?