sony ericsson xperia ray guncelleme konusunda yardim ( pc ile telefon baglantisi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyni3

cyni3

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson xperia ray guncelleme konusunda yardim ( pc ile telefon baglantisi )
arkadaslar telefonu sifir olarak internetten aldim,guncellemek istiyorum kendi menusunden guncelleme kontrol ettiriyorum telefonunuz guncel diyor.
ben de bilgisayarima Sony PC Companion ve Update Service programlarini kurdum bilgisayarim vista.
telefonu tanitip bagliyorum,suan ki yazilimi 2.3.4 android, numero de build 4.0.2A.0.62 ve bana 4.1.B.0.587 guncellemesi oldugunu soyluyor. ben de tamam diyorum basliyor yazilimi bilgisayara indiriyor falan buraya kadar sorun yok hersey bitiyor telefonu guncellemeye baslayacagi sirada telefonu kapatip ses kisma tusuna basarak usb kablosunu takin diyor,yapiyorum ekran degismiyor tekrar deniyorum yine ayni sanki telefonu iyi tanimiyor mu neden bir turlu cozemedim bilgisi olan arkadaslar paylasirsa memnun olurum.

cyni3

cyni3

Üye
    Konu Sahibi
hic yok mu bu isten anlayan arkadas ?

zızzz

zızzz

Üye
Benbabamın tellefonunu geçen güncelledim zar zor razı ettim. Umre den almıştı. zaten ekranda telefonu kapatıp pilini çıkarın ve 5 ya da 15 saniye bekleyin yazması gerekiyor. Bir de öyle dene telefonun ses kısma tuşuna bas menü tuşunun üzende yeşil bir ışık yanana kadar (şarj dolduğunda yandığı gibi). Ayrıca bilgisayarın sesini de aç dirink diye bir ses gelince flaş moda giriyor.

cyni3

cyni3

Üye
    Konu Sahibi
arkadas zaten senin yap dedigin gibi yapiyorum da olmuyor.
yok mudur bir cozumu bu isin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...