Sony Ericsson Xperia Neo V mi? Motorola Atrix mi? Samsung Galaxy W I8150'mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefon?

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Neo V mi? Motorola Atrix mi? Samsung Galaxy W I8150'mi?
Arkadaşlar ikisi arasında hangisi sizce? Neo V 'ye ics alacak oyüzden alternatifler arasına ekledim.Fakata motorola atrix alıcak mı bilmiyorum.Motorola Atrix ics alıcaksa kaynağıyla birlikte verirmisiniz? Birde bu Motorola Atrix'in ekranından ve dokunmatiğinden kabarcık olma gibi sıkıntıları varmış.Gerçekten dokunmatiği ve ekranı kötü mü? Galaxy W ye ics gelmeyecek fakat alınır mı?

Bu sorularıma aydınlık getirirseniz çok memnun olurum teşekkürler.

----------Eklendi @ 20:42:34 ---------- Yazıldı @ 20:39:41 ----------

Lütfen Arkadaşlar acil cevap plsss lütfennnnnN!!!!!

----------Eklendi @ 20:54:43 ---------- Yazıldı @ 20:42:34 ----------

Yok mu cevap kimsemi bilmiyor koskoca fotumda !! :(

----------Eklendi @ 21:03:43 ---------- Yazıldı @ 20:54:43 ----------

Hiç cevap yokmu yuh size yuh !!!!:megafon::off::ağlarım::angry::vur:kotu::nono::dry:

61semih

61semih

Üye
atrix hepsinden ustun bır telefon
gerek işlemcısı gerek ram kapasıtesı gereksede gpu su ıle bonus olarakta parmak okuyucu kılıt sıstemıde var
cok işe yararmı bılmem :) bırde ekranı daha buyuk dıger telefonlardan
costum rom ıle ics4 yuklenebılıyor

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
atrix hepsinden ustun bır telefon
gerek işlemcısı gerek ram kapasıtesı gereksede gpu su ıle bonus olarakta parmak okuyucu kılıt sıstemıde var
cok işe yararmı bılmem :) bırde ekranı daha buyuk dıger telefonlardan
costum rom ıle ics4 yuklenebılıyor

Custom rom derken ne olduğunu tam bilmiyorum.Custom rom firma tarafından verilen güncelleme mi? Bir linkte 4g modeline gelicek yazıyordu da.

----------Eklendi @ 23:08:11 ---------- Yazıldı @ 22:16:57 ----------

Custom rom derken ne olduğunu tam bilmiyorum.Custom rom firma tarafından verilen güncelleme mi? Bir linkte 4g modeline gelicek yazıyordu da.
cevap yokmuuuuuuuuu acillllllll

61semih

61semih

Üye
resmı olmayan rom gelıstırıcıler tarafından yayınlanan romlar yanı
resmı olarak gelecekmı bılmıyorum

ademtay

Üye
bende xperia neo kullacısıyım ama atrix almayı düşünüyorum.ne yapsam bilemedim yaw.çok kararsız kaldım.atrix 2012 nin 3.çeyreğinde ıcs alacakmış.ama kamerasının 5mp olması,radyosunun olmaması ve ekran olayı(henüz fiziksel olarak incelemedim)beni düşündürüyor

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar düşünecek birşey yok kamera 720p video kaydediyor resim iyinde yeterli sonuçta 900 tl verip bu donanıma sahıp olan başka bır telefon yok 5mp gayet yeterli
ics resmi olarakta gelebilir gelmesede costum rom olarak çıkmış vaziyette.
internet radyosuda var(fm radyonun trt engeline takılmış olabileceğini düşünüyorum donanımsal olarak belki vardır bir araştırın)
bir süre sonra 3,7 inç ekran size ufak gelebilir en ideali 4 4,3 oyun oynarken ınternette dolaşırken buyuk ekranın baya bir avantajı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt