sony ericsson xperia neo v aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson xperia neo v aldım
program önerileriniz ??

Superfan

Superfan

Üye
TubeMate Youtube Downloader (1280X720[1080P]'ye kaliteye kadar video indirebiliyor.)
Smart Office ( 10$ fakat Getjar'da ücretsiz)
Getjar ( Farklı bir market ama tamamen ücretsiz)
Super App Manager (Uygulamalarını farklı özelliklere göre topluyorsun,düzenliyorsun ve ya kilit[şifreli koruma] koyabiliyorsun)(Getjar'da ücretsiz)
Astro File Manager (APK dosyalarını kurmak,SD karttaki dosyaları düzenlemek gibi bir çok işlevi yerine getiriyor.)
Zedge (HD Arkaplan ve zil sesleri)
iBrowser ( Hızlı bir tarayıcı )
iris ( iPhone'da ki siri tarzı bir şey.Not:Program ingilizce anlıyor.O yüzden Ayarlar-->Ses giriş/çıkışı-->Ses tanıyıcı ayarları-->Dil-->İngilizce(ABD) seç kullanırken.Fakat google talk için Türkçe'ye geri getirmeyi unutma.)
1Mobile Market (Farklı market)
Soundhound (TrackID'den daha iyi bir program)
Photoshop Expres s( Resimlerine farklı efektler verebilirsin.)
Box(Sony Ericsson cihazlarına ömür boyu 50GB hediye.O yüzden işine yarar.)
Flash Player (Yoksa indirmelisin[Çok önemli].)
Adobe Reader (İşine yarayabilir.)

Çoğu Google Play'de var.Telefonun hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: samety500
61semih

61semih

Üye
hayırlı olsun bırkerende abanma telefona telefonu çöpe dondurme :) zamanla işine yarıyacak oldugunu dusunduklerını dene 450 000 uygulamadan hangısı sana uygun bunu en ıyı sen bılırsın
fakat sony nın arayuzunu begenmedıgımden kafadan sana go launcher ı onerebılırım
uygulamaları şifrelemek ıcın(buna galerı mesajlaşma ve aklına gelebılecek butun yuklu uygulamalarda dahıl)app lock
maxthon mobıl tarayıcı(cok başarılı,pc hıssıyatı uyandırıyor)
quickpic cok dahaa başarılı galerı uygulaması
fizy
hd film izle
pixlr-o-matic
player pro +widget packt(forumlarda ucretsız versıyonları var tavsıyemdır album,sanatcı resımlerını otomatık bulup ındırıyor ve widgeti cok başarılı,telefon kıtlıyken kılıt ekranında widgetı gorup mudahale edebılıyorsun
shazam
sımdılık bukadar :)

• Beğen
Tepkiler: samety500
samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar :D

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
hayırlı olsun kardeşim git gide sony kullanıcıları da artıyor benim aklımın ucundan geçmezken şimdi iphone 4 ümü satıp xperia s e geçtim böyle giderse yakında maxicepte formu sallayacağız gibi geliyor :D

MrExpert

MrExpert

Üye
hayırlı olsun...

samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
aynen sony kullanıcıları artıyor :D 4.0 güncellemesi gelince daha iyi oluck :D

TheSandwich

Üye
Bnde neo V aldm çok memnunum bde 4.0 guncllmsi glsydi ???

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
daha yeni androide geçtim ama altından girip üstünden çıktım :) telefonum daha yeni olmasa hemen root işlerinede gireyim diyorum ama sony xperia s ile ilgili haberde yok ki :) biraz yaygınlaşsaydı daha çok kurcalama şansım olurdu :)

klongs

klongs

Üye
daha yeni androide geçtim ama altından girip üstünden çıktım :) telefonum daha yeni olmasa hemen root işlerinede gireyim diyorum ama sony xperia s ile ilgili haberde yok ki :) biraz yaygınlaşsaydı daha çok kurcalama şansım olurdu :)
senin için buldum bir tane ama karışık

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
senin için buldum bir tane ama karışık

teşekkür ederim kardeşim paylaşımın için ama ilk hatalara şahit olanlardan olmak istemiyorum biraz daha geliştirilsin telefon yaygınlaşsın eminim o zaman çok sağlam stabil çalışan root dosyalarıda yayınlanacaktır az sabredeyim :) bu arada inşallah bu telefondan alan arkadaşlarım olurda formda yalnız kalmam :)

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Ben mp3 oynatıcı olarak poweramp öneririm. yapmıştım ama linsans yakalandı bi türlü uzun süre kullanamadım :) Go Launcher'ı mutlaka yükle. Ayrıca hava durumu widgeti kullanıyosan Go Weather çok başarılı bence..

ladrex84

ladrex84

Üye
Battery booster ve android asistant programlarını öneririm.. Widgetlerini ana ekrana yerleştirip deneyin beğeneceğinizi umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt