Sony Ericsson Xperia Neo KullananLar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Neo KullananLar
ARkadaşlar bu telefonu almak istiyorum fiyatı çok yüksek olduğu için acele etmiyorum öğrenciyim zaten 3 ay çalışıp kazandığım parayla alıcam

Bu telefonu kullanan warsa [email protected] adresini faceden ekler veya bu konu altından yardımcı olursa sevinirim

Bu telefonu tavsiye ediyomusunuz

• [*=left]En iyi yanlarını
    [*=left]En kötü yanlarını söylerseniz sevinirim.

safakbayar

Üye
kardesim selam oncelıkle. telefondan fazlasıyla memnunun. her seyı ıle rahatlıkla kullanıyorum. lakın bırsorunum var ve hala cozum bulamadım konuyu acıcam bırazdan. makınayı root edıp ardından neo modded yukledım. su an yenı cıkan guncellemelerı alamıyorum. orjınal update edılebılır surume gecmek ıstıyorum lakın henuz basaramadım. aldıgında sadece root yap mod rom kurma telefona.

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
    Konu Sahibi
adaşım tamam da root da kurmasan ne olur

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
root yapmazsan telefonun sisteminde birçok şeyi kontrol edemezsin bazı uygulamaları yükleyemezsin

safakbayar

Üye
herseyi yine yuklersın lakın bu adroıdlerın bı karın agrısı var. uygulamaları yukleyınce dırek dahılıbellege atıyor halıylede bellıbır sınırı oluyor. root ederek bunun gıbı bazı sorunlara cozum bulabılıyoruz. harıcı bellege yonlendırmek ıslemcı hızı ıle oynamak gıbı. rootsuz telefonda bunu yapman ımkansız

----------Eklendi @ 00:42:51 ---------- Yazıldı @ 00:41:31 ----------

ha bu arada ekleme yapaım guncellemeyı yaptım sonunda wotan server ile. hıcbır sorunum kalmadı sukur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt