Sony-Ericsson X10 vs Iphone 4 Hangisini tercih edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
Sony-Ericsson X10 vs Iphone 4 Hangisini tercih edersiniz?
Başlıkta da belirttiğim gibi x10 mu iphone 4 mü? Yalnız sadece adı iphone diye iphone demeyin iki telefonuda inceleyin... Şimdiden teşekkürler:bye2:

serserim1905

serserim1905

Üye
x perira 10 al on numara telefon gör :D emin ol pişman olmayacagın bi telefon ben iphone o kadar para verilmesne karşıyım x 10 özellik bakımından ip 4 katlar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
x10 kullandım i4'üde canlı inceledim ikiside harika ama i4 almanı tavsiye etmem x10 ile özellikler aynı fiyat 2 kat

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
x10 al derim ama i4te görünüm bakımından hoş telefon x10 çok büyük :D ama özellikleri iyi

SavinMe

SavinMe

Üye
yorumlara bakıyorumda pek iç açıcı deil. günden güne antiapple ' cılar çoğalıyor ndnse :) Iphone4'ü kıyasladığın telefona bak ya :kop: ben fazla bse yazmıcam kendi kararın sonucta ama böyle konular acıp milleti güldürmeyin bence... IPHONE4 VS XPERIA X10 :ehe:d:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
kimse iphone 4 kötü demiyor veya apple düşmani değiliz harika telefn ama o fiyat normal dgl şöyle 1200-1300 falan olsa tamam dycemde 1800tlyi haketcek kadar degl.

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
yorumlara bakıyorumda pek iç açıcı deil. günden güne antiapple ' cılar çoğalıyor ndnse :) Iphone4'ü kıyasladığın telefona bak ya :kop: ben fazla bse yazmıcam kendi kararın sonucta ama böyle konular acıp milleti güldürmeyin bence... IPHONE4 VS XPERIA X10 :ehe:d:

Arkadaşım okadar küçümsedin ki x10'u bana elde tutulur bir fark söyler misin? Fiyat farkı hariç ;)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ben x10 derim iphone4 ün sadece fiyatı çok değmez bence ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt