Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony-Ericsson X10 vs Iphone 4 Hangisini tercih edersiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alien61
Üye
Konu Sahibi
Sony-Ericsson X10 vs Iphone 4 Hangisini tercih edersiniz?
Başlıkta da belirttiğim gibi x10 mu iphone 4 mü? Yalnız sadece adı iphone diye iphone demeyin iki telefonuda inceleyin... Şimdiden teşekkürler
serserim1905
Üye
x perira 10 al on numara telefon gör emin ol pişman olmayacagın bi telefon ben iphone o kadar para verilmesne karşıyım x 10 özellik bakımından ip 4 katlar
>Pessimistic.
Üye
x10 kullandım i4'üde canlı inceledim ikiside harika ama i4 almanı tavsiye etmem x10 ile özellikler aynı fiyat 2 kat
Cyber Shot
Üye
x10 al derim ama i4te görünüm bakımından hoş telefon x10 çok büyük ama özellikleri iyi
SavinMe
Üye
yorumlara bakıyorumda pek iç açıcı deil. günden güne antiapple ' cılar çoğalıyor ndnse Iphone4'ü kıyasladığın telefona bak ya ben fazla bse yazmıcam kendi kararın sonucta ama böyle konular acıp milleti güldürmeyin bence... IPHONE4 VS XPERIA X10
>Pessimistic.
Üye
kimse iphone 4 kötü demiyor veya apple düşmani değiliz harika telefn ama o fiyat normal dgl şöyle 1200-1300 falan olsa tamam dycemde 1800tlyi haketcek kadar degl.
yorumlara bakıyorumda pek iç açıcı deil. günden güne antiapple ' cılar çoğalıyor ndnse Iphone4'ü kıyasladığın telefona bak ya ben fazla bse yazmıcam kendi kararın sonucta ama böyle konular acıp milleti güldürmeyin bence... IPHONE4 VS XPERIA X10