!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
    Konu Sahibi

SonyEricsson fabrikasının ürettigi telefonlarda bulunan içerikler bu sitede.tema,resim,flash tema, .swf tema menüleri, .gif , .jpeg , Demo Tour videoları,vb.
Oyunlar ve Uygulamaları göremedim.

telefon kodları da war.mesela Norika w715
Hikaru w995
Rika w705

Captain,biliosundur belqi bu siteyi...
Nikin hayirli olsun.

sagolasn evet tellrn kodlrı oldugunu blyordum ama o steyı ılk defa eve gdnce gorcem :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Hadi o zaman.bence wakit kaybetme kaptan.
Manyaq biyer.Çok işine yarayacak şeyler war.ben nasıl buldum bilin mi.bu w705 e flash player arıodum.gogıl d e ilk o çıktı.girdim.arkadaş,flaşh player 2 saat snra aqlıma geldi.
Bulamadım flaşh player ı ama.:-)
Flaşh temaların menüleri war. .swf olaraq. orjinal temalarının hemde.

--------------- Ekleme ---------------

SEMANİA07 DEN Bİ paylaşım daha.
Kaptain ben tlfndan grdgmden fazla bişe yapamıorum.akustik linki wercem.dene sen de.öyle paylaşırsın kanki.
Çok öneriolardı bu akustik i.

Linq bu kardeş.hadi kolay gele.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Hadi o zaman.bence wakit kaybetme kaptan.
Manyaq biyer.Çok işine yarayacak şeyler war.ben nasıl buldum bilin mi.bu w705 e flash player arıodum.gogıl d e ilk o çıktı.girdim.arkadaş,flaşh player 2 saat snra aqlıma geldi.
Bulamadım flaşh player ı ama.:-)
Flaşh temaların menüleri war. .swf olaraq. orjinal temalarının hemde.

SEMANİA07 DEN Bİ paylaşım daha.
Kaptain ben tlfndan grdgmden fazla bişe yapamıorum.akustik linki wercem.dene sen de.öyle paylaşırsın kanki.
Çok öneriolardı bu akustik i.

Linq bu kardeş.hadi kolay gele.
kanka ben onu deneyemem ama paylaşayım ana sayfada w705 ve w715 acoustik diye :oke:

Arkadaşlar W715 için acoustik doyasını da ana sayfaya eklemiş bulunkmaktayım :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
He la dogru.sende hikaru war demi.unuttum birden.tamam.
Paylaşımlar ıçin teşkür ederız kaptan.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Kaptan,hani internetdn wıdyo izlicemızde "medya sunucusuna baglanıyor" diye bi pencere çıkıyor ya.dün il k defa "medya sunucusuna baglanıldı" yazdı we bızim wideo oynatma yerine girdi.ekranın solunda 3 tane ok dönüodu.ortasında 00.& wardı.ekranda ise ana bellege alınıyor yazıodu.biraz yüklemeye çalştı. 1.42 sn wideo.ama başarısız dedi.
Olmadı gene.ama linkini weriyim istersen widyonun.
Bide sen dene.
Aşagıya eklerim 2 dk snra.

1.linq

rtsp://217.146.95.166:554/vod_rtsp/goviral/optimus_qcif1.3gp

2.linq

rtsp://217.146.95.166:554/vod_rtsp/goviral/twisttale_qcif1.3gp

Buda ybncı kanalların link'i
(mtv falan)

1.linq

rtsp://217.146.95.166:554/vod_rtsp/goviral/optimus_qcif1.3gp

2.linq

rtsp://217.146.95.166:554/vod_rtsp/goviral/twisttale_qcif1.3gp

Buda ybncı kanalların link'i
(mtv falan)

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kanka bende de baglanamıyor ama ben o dedgn sekılde video ızledım arabellege alıyor yazdı ve de aldı videoyu oynattı (youtube programnda )ama artk oynatmıyor neden blmıyorum :hmmm onun ıcın bı cozum arayacagım :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Youtube nin kapalı olması bi etken olabılir mi ?
(Yutub kapalı demi ? Kapalı die bıliorum ben)
Çünkü bende w705 in yotube dan widyo izleyebildgne dair kanıtlı widyo war.telefonu aldgm baayi deki adam,ancak ıphone yutube dan widyo izler dedi ama anlatamadım adama.
Bi çözüm bulak yaw.ben yabancı sitelere bakıorum genelde.bu topse.ru da war mı bilmiorum ama oda paso rusça.english falan oluo mu ki ?
Flash player yok.ben bunu belledim.tek çözüm o medya sunucusuna baglanldı yazarsa.o da % 20 imkan war.widyo kısa olsa belki.benim w700i yotube dan widyo seyretdi inanır mısın.ama widyo çok çok kısaydı.dona dona izledim.ama yıllar önce........
Uzun lafın kısası sonyeric§on FoReVeR

W995,W715,w705 in ayarlar da usb bölümünde ,telefon üzernden internet,pc üzerinden internet,
Wb.
Pc ye usb ile baglanıp pc nın ınternetını kullanabılıoz he ?
Manyaq bışey yaw.ben bıraz cahilim bu konularda :-D
Pdkı test eden oldumu ? Oluyo mu ?

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Youtube nin kapalı olması bi etken olabılir mi ?
(Yutub kapalı demi ? Kapalı die bıliorum ben)
Çünkü bende w705 in yotube dan widyo izleyebildgne dair kanıtlı widyo war.telefonu aldgm baayi deki adam,ancak ıphone yutube dan widyo izler dedi ama anlatamadım adama.
Bi çözüm bulak yaw.ben yabancı sitelere bakıorum genelde.bu topse.ru da war mı bilmiorum ama oda paso rusça.english falan oluo mu ki ?
Flash player yok.ben bunu belledim.tek çözüm o medya sunucusuna baglanldı yazarsa.o da % 20 imkan war.widyo kısa olsa belki.benim w700i yotube dan widyo seyretdi inanır mısın.ama widyo çok çok kısaydı.dona dona izledim.ama yıllar önce........
Uzun lafın kısası sonyeric§on FoReVeR

W995,W715,w705 in ayarlar da usb bölümünde ,telefon üzernden internet,pc üzerinden internet,
Wb.
Pc ye usb ile baglanıp pc nın ınternetını kullanabılıoz he ?
Manyaq bışey yaw.ben bıraz cahilim bu konularda :-D
Pdkı test eden oldumu ? Oluyo mu ?

1) youtube artık kapalı değil
2) java telefonlara Flash player zaten yok aramana gerek yok yani
3) oyle seyler oldugunu bılıyorum da henüz denemedim
:oke: :D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Kankalar .swf saatler indirebileceginiz bı site lınki wericem.
Buyrun link-

Ben 2.sayfada kaydetmişim adresi :-D.1. Sayfasındada war 3 5 tane .swf

Yutup açıksa neden girmiyo kaptan.:-Dben " çai hu " amcamı arayam da o sony de çalışıo.ayarlasın bişeyler.":-D :-)

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Kankalar .swf saatler indirebileceginiz bı site lınki wericem.
Buyrun link-

Ben 2.sayfada kaydetmişim adresi :-D.1. Sayfasındada war 3 5 tane .swf

Yutup açıksa neden girmiyo kaptan.:-Dben " çai hu " amcamı arayam da o sony de çalışıo.ayarlasın bişeyler.":-D :-)
ayarlasın dostum iyi olur :D :ehe

selek95

Üye
Ben denedim hatta internet hakkı varken bilgisayar üzerinden internete girdim oluyor yani :) akustik i nasıl yapacaz bilen anlatabilir mi ?

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Tskkürler selek95.Pc bulursam ilq akustik we font atıcam bende.snra internetı denicem..

Kaptaaaaan akustik yüklemek isteyen biri war.koş gel

W705 teki Youtube nin içinde help seçeneginde neden video izleyemiyorum seçenegine bastım.saglam bir 3G veya Wİ-Fİ baglantısı gerekir dıodu.ben wi-fi ile bile izleyemedim.süre ilerlio ama görüntü yoq.kapkara.yan ekran da yaptı ama ...
3G adil indirme hakkımı zaten hemen bitıriom.klip indiriorum.yutube aklıma gelmiyos.:-)
Bi çözüm Bi çözüm Bi çözüm.... . .........

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Ben denedim hatta internet hakkı varken bilgisayar üzerinden internete girdim oluyor yani :) akustik i nasıl yapacaz bilen anlatabilir mi ?

selek kardeş A2 uploader denilen bir program var bu programla telefonun sistem dosyalarının içine giriyorsun ve acoustik dediğimiz ses dosyalarıyla telefonun kendi orjinal ses dosyalarını değştiriyorsun :oke:
tabi bu olay bu kadar kolay değil internetten A2 uploader adlı programı indir ve kullanmasın öğren her şey detaylı bir şekilde anlatılmış zaten Buradan Öğrenebilirsin acoustik dosyaları ana sayfada mevcut oradan indirip anlatılanları yaparsan işlem tamamlanmış olur :oke:
eğer programı kullandıktan sonra bi sorun olursa burada sorununu yaz elimden geldiğince sana yardımcı olurum ben :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Ewet aynen öyle.
Kaptan nbr napan.çalışıo mu hikaru.?:-) :-)

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Ewet aynen öyle.
Kaptan nbr napan.çalışıo mu hikaru.?:-) :-)
çalışıyo mu derken ? çalışmamı kanka sapasağlam ben bide ekran koruyucu aldım buna netten manyak oldu ;) :oke: artık sende bul bi pc de acostic font feln ugras biraz :)

Tüm Forumun ve buradaki arkadaşlarımızın Bayramı Mübarek Olsun !!!

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Herkeşin gurban bayramı mübarek olsun.
Saygılar

serdarsa

serdarsa

Üye
kurban bayramınız mübarek olsun arkadaslar

canlarotomotiv

canlarotomotiv

Üye
merhaba arkadasım w995 telefonum phone acc.cxc kopyalama yaptım bidahada acılmadı bilgin varsa lütfen yardım

Üst Alt