!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
    Konu Sahibi
ya turken kardeş rica etsem programları falan başka siteden koyabilirmisin rapidden sorun werioda
rapidden premium uyeligim varda o yuzdn rapide yukluyordum bundan snra baska siteden de yuklerim :oke:

avss123

avss123

Üye
tamam teşekkürler bide bu temalarda yaprak desenli olan warya ana menüde ayarlarda falan şifre istio onun şifresi ne çok güzel olmuş şifresinide bilirsem süper olr saten sonyericsson kullanabilen fazla yoq nokia ya alşık oldukları için :D

--------------- Ekleme ---------------

bu arada fontlarıda attım süper oldu :D eline sağlık tekrar

Captain

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler bide bu temalarda yaprak desenli olan warya ana menüde ayarlarda falan şifre istio onun kodu ne çok güzel olmuş kodunide bilirsem süper olr saten sonyericsson kullanabilen fazla yoq nokia ya alşık oldukları için :D

bu arada fontlarıda attım süper oldu :D eline sağlık tekrar

rica ederim font gerckten super :oke: yaprk dsenlinin kodu da 4 tane sıfır nasl degstrlir sıfresi onu blmyorum ama :D

avss123

avss123

Üye
:D tmm yinede iyi oldu şifre :D okuyom ben ya :D

avss123

avss123

Üye
w995 en fazla kaç gb hafıza kartı kaldırır ?

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Ohhhhhhhhhhhh.32 gb mı dedin kanqi sen ?
Oglum düşünsene bi la 320 tane film alır mı rahat rahat.:-)(100 mb dan )
Ben film hastasıyım kardş.şarkıların bile kliplerini indiriorum,hastalık olmuş.
Mesela bugün 3 tane film indrdim. Biri 108 mb,digeri 98 mb,digeride 86 mb falan. 3g siz-wi-fi siz.kendi interneti ile.
Yaw 20 kb artıo bide indirirken.
Aylık sınırsız paket aldım.wadafon bidaha wermeceq heralda !;-) ;-)
Pişman olmuşdur.100 mb boyunca hiç hata wermedi.biraktım tlfnu şarja.dışarı çıktım dolaştım.
;-)

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Ohhhhhhhhhhhh.32 gb mı dedin kanqi sen ?
Oglum düşünsene bi la 320 tane film alır mı rahat rahat.:-)(100 mb dan )
Ben film hastasıyım kardş.şarkıların bile kliplerini indiriorum,hastalık olmuş.
Mesela bugün 3 tane film indrdim. Biri 108 mb,digeri 98 mb,digeride 86 mb falan. 3g siz-wi-fi siz.kendi interneti ile.
Yaw 20 kb artıo bide indirirken.
Aylık sınırsız paket aldım.wadafon bidaha wermeceq heralda !;-) ;-)
Pişman olmuşdur.100 mb boyunca hiç hata wermedi.biraktım tlfnu şarja.dışarı çıktım dolaştım.
;-)
öyle kanka 32 gb kaldırırır telefonlar boru mu bu bea Sony Ericsson :D
sen bide pc olunca media go at teldeki izlediğin videonun kalitesine bir de oyle bak süper oluyor su anda telefonda Avatar The Last Air bender çizgi filminin 2 sezonu ayrıca Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü filminin tamamı var süper kalite ya :oke: :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
3gpindir die bi site war.ordan ugrasıom ben.sonra da bikaç wap sitesi war
Free bişekilde indiriom.;-)
Aga bu .zip yada .jar uzantılı dosyaları açan bi program war se ler icin.jzipman mı neydi. Onu bulamıyorum ya.kanki warmı sende o ?
Warsa bi paylaşablr misin !
:-o
Çoq .zip li dosya warda.
Hallederız o zaman.

avss123

avss123

Üye
ewt ya media go süper kalite werio biraz bekletio ama :D 32 gb kaç paradır acaba w995 film başka güzel :D bide benm hoparlör yine kafayı yedi sadece üstten werio :D sterio genişletme açıkmı olcak kapalımı açık yapıom ben bzen çift werio bazen sadece üst werio noldu anlamadım

:yuru:oke::heyo:Yaşasın media go:heyo::oke::yuru

Captain

Üye
    Konu Sahibi
3gpindir die bi site war.ordan ugrasıom ben.sonra da bikaç wap sitesi war
Free bişekilde indiriom.;-)
Aga bu .zip yada .jar uzantılı dosyaları açan bi program war se ler icin.jzipman mı neydi. Onu bulamıyorum ya.kanki warmı sende o ?
Warsa bi paylaşablr misin !
:-o
Çoq .zip li dosya warda.
Hallederız o zaman.
kanka o dediğin programı bilmiyoum ya ama pc de yükleyeceğin oyuları oynamanı sağlayan bi program var jarmulator dıye onu mu dıyrsun ? :hmmm

ewt ya media go süper kalite werio biraz bekletio ama :D 32 gb kaç paradır acaba w995 film başka güzel :D bide benm hoparlör yine kafayı yedi sadece üstten werio :D sterio genişletme açıkmı olcak kapalımı açık yapıom ben bzen çift werio bazen sadece üst werio noldu anlamadım

:yuru:oke::heyo:Yaşasın media go:heyo::oke::yuru

valla 32 gb kaç paradır bilmiyorum ama çok paradır en azından 110 lirayı gözden çıkarman gerekir :) gerçi daha hiç göremedim ama 32 gb :ehe 16 gb 80 lira civarı

avss123

avss123

Üye
hmm tmm saol teknosaya falan bakarım bi ara :D

avss123

avss123

Üye
tmm :D ya bu hoparlör olmuo napcam ya alttan wermio üstten werio bi el atarmsın

Captain

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASLAR SU SIRALAR SINAVLARIM OLDUGUNDAN PEK FORUMDA BR SEY PAYLASAMYORUM INS CUMA GUNUNDEN SNRA BAYRAM DAHIL HER GUN FORUMDA OLUCAM TELEFONLARIN DRIVERLERINI VS PAYLASACAGIM :oke:

avss123

avss123

Üye
ARKADASLAR SU SIRALAR SINAVLARIM OLDUGUNDAN PEK FORUMDA BR SEY PAYLASAMYORUM INS CUMA GUNUNDEN SNRA BAYRAM DAHIL HER GUN FORUMDA OLUCAM TELEFONLARIN DRIVERLERINI VS PAYLASACAGIM :oke:
ozaman cuma bakarsın çaresine :D:naughty:

Captain

Üye
    Konu Sahibi
benımle birebr knusck arkadaslar ozeldn msn vereblrler onlarla knusup daha fazla paylasm yapablrız :)

ozaman cuma bakarsın çaresine :D:naughty:

tamm cuma gunu halletmye calsrız :oke:

Üst Alt