merenmst kardeşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböle oldu girmiş dimi telefona
--------------- Ekleme ---------------
o dosyaları nsl kopyalıcam ya copy diom kırmızı bişeyler çıkıo
--------------- Ekleme ---------------
bişeyler yapmaya çalıştım inş olr![]()
bnm telde cid 81 far manager kullanıyrum bende teli bağlamayı bşarmışssın glba far manager kullnılması kolydr görüldüğü kdar zor değil f5 galba kopylama tuşu diğer arkadşn dediği gibi mausenin sağ tıkı seçme tuşudr seçtğin dosya sarı renk olur sakın far manageri köşeden kaptma f10 a basıp exit de öyle çık öteki türlü olmaz paylaştığım fontu da at çok güzel oluyor telefon hsfta sonu upload edilen şeyleri paylaşırım ana sayfada hafra sonu rht rht konuşurz 
.Ewet Ewet. Muhammed Türken bu hafta çoq yogun.yazılıları war.
Çocuk sabah akşam ders çalışıo.
Ama bnada bı pc lazım.bu yazi fontu hoşuma gtdi.hem bide türken se yazısının font u deyince bi başka heweslendim.bna .swf lazım arkadaslar.ama .zip falan olmicak.
Nerdn bulablrim.
Bi yabanci ülkede birınde gördydüm.bi kız war ekranda.tlfnu ters çewırınce elbıse ..... . ...... .... Yani.anladnız sız.
Türken okuldamsn kardeş ? Wi-fi çektin heralde!
arkdaslar haftasnu braz br syler paylasacagm hem bska arkdaslarmz da katlmslar aramza tekrr HOŞGELDINİZ
onlar ıcnd yenı oyunlar programlar drıvrler paylasacagm 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Turken kardeş link bu arkadaşlar buradan sonyericsson W705 dosyalarına ulaşabilirler. Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacam.
Temalar için teşekkürler

kards telefondan grıyrum su anda koyamyrum ana sayfaya, o lınkte tam olarak neler var ?oyun flan mı yoksa driverler mı ?
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş o sayfada Akustik,Flash,Tema,Oyun,Uyguluma, Flash Resimler,Telefon için gerekli olan Pc programları var ayrıca W705 R1GA031 yazılımının TPA klasörü yedek olarakdan bulunmaktadır.
Baba çoq saol.oyun falan ındrdım. .rar Açma programı wardı. Jawa. O lazım sadce.

kards telefondan grıyrum su anda koyamyrum ana sayfaya, o lınkte tam olarak neler var ?oyun flan mı yoksa driverler mı ?
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş o sayfada Akustik,Flash,Tema,Oyun,Uyguluma, Flash Resimler,Telefon için gerekli olan Pc programları var ayrıca W705 R1GA031 yazılımının TPA klasörü yedek olarakdan bulunmaktadır.
kards ben w705 in tum backup dosylarnı bulmaya calsacagm ayrca senn upload ettklern de ayırp anasayfaya koyarım tekrardan![]()
teşekkürler kardeş zorda olsa girmeyi başardım ama dediğin gibi çok ümitlendim çok yükselcek die ama fazla olmadı başka şeylerde attım güzeldiarkadaşlar öncelikle özür dilerim cevap veremedim bu hafta sınav haftası o yüzden, yeni bir arkadaş katılmış aramıza w995 li hoşgeldin acoustik atınca dış seste pek bi değşiklk olmuyr fazla heyecanlanmabnm telde cid 81 far manager kullanıyrum bende teli bağlamayı bşarmışssın glba far manager kullnılması kolydr görüldüğü kdar zor değil f5 galba kopylama tuşu diğer arkadşn dediği gibi mausenin sağ tıkı seçme tuşudr seçtğin dosya sarı renk olur sakın far manageri köşeden kaptma f10 a basıp exit de öyle çık öteki türlü olmaz paylaştığım fontu da at çok güzel oluyor telefon hsfta sonu upload edilen şeyleri paylaşırım ana sayfada hafra sonu rht rht konuşurz
![]()

Yaw bnada pc lazım ya pufFf....
Hatda harddısk.20 gb da olsa yeter.:-D
tmm bul da hallet işlerini 
patch atmayı tevsiye etmiyorum ama siz bilirsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKonuyu tarattım bulamadım forumda eğer açılmışsa sLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrim hemen.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlatım:
İlk adım olarak eklentide verdiğim dosyayı indiriyoruz.İndirdiğimiz dosyaları Rar'dan çıkarıyoruz.Daha sonra " Patcher.jar " ve " Patcher.jad " dosyalarını sağ tıklayarak kopyala diyoruz.Ardından telefonumuzu usb kablo aracılığı ile pc ye bağlıyoruz.Bu 2 dosyayı Hafıza Kartında bulunan other klasörünün içine kopyalıyoruz.
Ardından telefonumuzu güvenli bir biçimde bilgisayardan söküyoruz.Daha sonra telefonu açın.Hafıza kartında bulunan diğer klasörünün içiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgirin.Karşımıza biraz önce usb kablo aracalığıyla attığımız Patcher.jar ve Patcher.jad dosya çıkacaktır." Patcher.jad uygulamasını telefona kurun.Uygulamalara kaydetmesini söyleyin. Kaydettikten sonra başlatmayın uygulamayı. " Uygulama kurulduktan sonra uygulamayı telefon belleğine taşıyın.Gerekli işlemleri bitirdikten sonra telefonu kapatın.Bataryanızı söküp tekrar takın.
A2 Uploader Programını indirin forumdan.Programı açın Sağ tarafta bulunan " File System Tool " seçeneğine tıklayın.Telefonu 30 sn içinde C tuşuna basarak usb kabloya bağlayın.Bağladıktan sonra program ekranında karşınıza " TPA , İFS , System , vb " gibi bölümler çıkacaktır.Sırasıyla şu yolları izleyin: " TPA > PRESET > SYSTEM > AMS " ams klasörüne ulaştıktan sonra şu dosyayı bulun : " jab3b4ded00cb34b3cc77a6699f87ac10753fa701.b " dosyayı bulduktan sonra bu dosyaya farenin sağ tuşu ile tıklayın ve READ deyin.Kopyaladıktan sonra dosyayı silin programdan.Bu dosya A2 Tool klasörünün içinde " ph out " adında bulunan dosyanın içinde bulunur.Dosyayı en başta indirdiğimiz Jpatcher.exe dosyasının üstüne sürükleyin.Program kısa bir süre işlem yapacaktır.Daha sonra dosyayı tekrar Ams klasörünün içine yükleyin.
Tekrar ams klasörüne ekledikten sonra A2 Tool programında Bulunan " Shutdown File System " sekmesine tıklayın.Ardından " Quit " sekmesine basarak programdan çıkın.Daha sonra Telefonu kablodan sökün.Ardından batarya sök tak yapın.Telefonu açın Usb kabloya bağlayın Dosya Transfer'i modunda.Ardında Hafıza Kartı sürücüsüne girin." Other " klasörüne girin burada " Patches " adında klasör oluşturun.Buraya kullanmak istediğiniz .vkp uzantılı patchleri atın.Patchleri attıktan sonra telefonu kablodan sökün.
Ardından telefonu açın uygulamalara girin.Burada bulunan Jpatcher.jad uygulamasını çalıştır.Program bir soru soracaktır buna ELinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızt diyin.Daha sonra patchler yüklendi yazısı karşınıza çıkacaktır.Bu yazıyı gördükten sonra programdan çıkın.
Patchler artık kullanıma hazırdır.Güle güle kullanın...
--------------- Ekleme ---------------
saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
A2(K850i) deposu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

