Captain
Üye
rapidden premium uyeligim varda o yuzdn rapide yukluyordum bundan snra baska siteden de yuklerimya turken kardeş rica etsem programları falan başka siteden koyabilirmisin rapidden sorun werioda

rapidden premium uyeligim varda o yuzdn rapide yukluyordum bundan snra baska siteden de yuklerimya turken kardeş rica etsem programları falan başka siteden koyabilirmisin rapidden sorun werioda

eline sağlık tekrartamam teşekkürler bide bu temalarda yaprak desenli olan warya ana menüde ayarlarda falan şifre istio onun kodu ne çok güzel olmuş kodunide bilirsem süper olr saten sonyericsson kullanabilen fazla yoq nokia ya alşık oldukları için
--------------- Ekleme ---------------
bu arada fontlarıda attım süper oldueline sağlık tekrar
yaprk dsenlinin kodu da 4 tane sıfır nasl degstrlir sıfresi onu blmyorum ama 
tmm yinede iyi oldu şifre
okuyom ben ya
![]()

avss kardeş hem W995 W705 W715 32 gb hafıza kartını kaldırırw995 en fazla kaç gb hafıza kartı kaldırır ?
(W705 ve W995 te kullanan duydum )öyle kanka 32 gb kaldırırır telefonlar boru mu bu bea Sony EricssonOhhhhhhhhhhhh.32 gb mı dedin kanqi sen ?
Oglum düşünsene bi la 320 tane film alır mı rahat rahat.:-)(100 mb dan )
Ben film hastasıyım kardş.şarkıların bile kliplerini indiriorum,hastalık olmuş.
Mesela bugün 3 tane film indrdim. Biri 108 mb,digeri 98 mb,digeride 86 mb falan. 3g siz-wi-fi siz.kendi interneti ile.
Yaw 20 kb artıo bide indirirken.
Aylık sınırsız paket aldım.wadafon bidaha wermeceq heralda !;-) ;-)
Pişman olmuşdur.100 mb boyunca hiç hata wermedi.biraktım tlfnu şarja.dışarı çıktım dolaştım.
;-)

32 gb kaç paradır acaba w995 film başka güzel
bide benm hoparlör yine kafayı yedi sadece üstten werio
sterio genişletme açıkmı olcak kapalımı açık yapıom ben bzen çift werio bazen sadece üst werio noldu anlamadım

Yaşasın media go

kanka o dediğin programı bilmiyoum ya ama pc de yükleyeceğin oyuları oynamanı sağlayan bi program var jarmulator dıye onu mu dıyrsun ?3gpindir die bi site war.ordan ugrasıom ben.sonra da bikaç wap sitesi war
Free bişekilde indiriom.;-)
Aga bu .zip yada .jar uzantılı dosyaları açan bi program war se ler icin.jzipman mı neydi. Onu bulamıyorum ya.kanki warmı sende o ?
Warsa bi paylaşablr misin !
:-o
Çoq .zip li dosya warda.
Hallederız o zaman.

ewt ya media go süper kalite werio biraz bekletio ama32 gb kaç paradır acaba w995 film başka güzel
bide benm hoparlör yine kafayı yedi sadece üstten werio
sterio genişletme açıkmı olcak kapalımı açık yapıom ben bzen çift werio bazen sadece üst werio noldu anlamadım
--------------- Ekleme ---------------
Yaşasın media go
![]()
gerçi daha hiç göremedim ama 32 gb
16 gb 80 lira civarıhmm tmm saol teknosaya falan bakarım bi ara![]()

tmmya bu hoparlör olmuo napcam ya alttan wermio üstten werio bi el atarmsın

http://www.maxicep.com/walkman-seri...e-a2-uploader-ile-resimli-anlatim-400271.html burda senin werdiğin akustik war onu attım şuan o war teldekards bi acoustik i dene bk bkalm olck mı ?![]()
ozaman cuma bakarsın çaresineARKADASLAR SU SIRALAR SINAVLARIM OLDUGUNDAN PEK FORUMDA BR SEY PAYLASAMYORUM INS CUMA GUNUNDEN SNRA BAYRAM DAHIL HER GUN FORUMDA OLUCAM TELEFONLARIN DRIVERLERINI VS PAYLASACAGIM![]()

ozaman cuma bakarsın çaresine![]()