Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sony ericsson w910i
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj_Selo_x
Üye
Konu Sahibi
sony ericsson w910i
arkadaslar ben w910i kullanıyorum acaba onun ses artırma gıbı bır seyı varmı suan dusunmuyorum garantı dısı kalmasın dıye ama varmıs galıba sızden bılen varmı sesı guzel ama bıraz daha yuksek olsa daha ıı olur
ALPARS™
Üye
bazı yöntemlerle ses yükseltme diye var.(telefonuna bişey olursa karışmayız diyorlar)
-->SEİDS
Üye
acoustik atılmıyor mu o telefona yaw?
bi sorsana burdakilere.
bende ondan alcam.salla degstir,salla degstir
sesini açık ne yapcaksın.sonra patlar garanti dışı kalır.ne gerek var.
neco.1
Üye
bende w910i kullanıyorumm bir kusuru war oda müzik çalınca çok ağırlaşması
harryasin
Üye
ben,mkinde ni yok o sorun walla müzik çalışırken iki üç iş birden yapıorum bi fikir veriyim hafıza kartında virüs wara çok etkiliyor telin çalışmasını temizlet derim telin hızının düzeldigini görüceksin
omer_baba60
Üye
Bendede W910İ var müzil çalar açıkken çok fazla donuyor bazen kendi kendine kapandığı bile oluyor
delimiyim_ne
Üye
bende donma ve reset olayı çok oluyo sanırım w910i genetiğinde var ha birde bu flash temalar çok hoşuma gitti sallayarak duvar kağıdı değiştiriliyo nasıl yapacağım bilgisi olan benle paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
yakup41
Üye
salla degiştir temalar var ben kullanıyorum sallayınca rengi degişiyor. hareketli tema yaz bulursun.