Sony ericsson w880i cep telefonu 1 gb M2 hafıza kart çok temiz(izmir)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson w880i cep telefonu 1 gb M2 hafıza kart çok temiz(izmir)
Merhaba arkadaşlar elimde 2 adet w880i cep telefonu var birini kendime digerini kız arkadasıma almıstım takım olarak şimdi telefonları değiştirme kararı aldık onun için ikisinide satıyorum. cihazlar çok çok temizdir kutulu teslim(kutu içeriği 1gb M2 hafıza kartı+usb kablosu+2 parçalı sony ericsson orjinal kulaklık+şarj aleti+kurulum cd kullanma kılavuzu) edilcektir Telpa garantisi altındadır 25/9/2010 kadar garantileri devam etmektedir faturalıdır cihazlar ilgilenen arkadasların pm atması rica olunur izmirden elden teslim olur.Takas olmaksızın Cihazların adet fiyatı 200 liradır alan arkadasa şimdiden hayırlı olsun telefonların fotografları 1-2 gun ıcerısınde sıteye eklıyecegım

cihazın teknık ozelleklerı
resmi sitede mevcuttu

gasp44

Üye
arkadaşım benim elimde nokıa 6630 var...telefon temiz takas istersen 1gb haf.kartıyla verebilirim.kulaklık,şarj aleti vs. çok kaba oldugundan elimden çıkarmak istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] eklersiniz beni

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
    Konu Sahibi
6630 ıstemıyorum kardesım bendede var aynı cıhazdan su anda takas dusunmuyorum .

blackcastle

blackcastle

Üye
iyi satışlar...

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
selam dostum bendede faturalı garantili çok temiz k770i cyber-shot var takas düşünürsen ekle beni konuşalım [email protected]

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
    Konu Sahibi
cıhaz elden satılmıstır arkadaslar cok tsekkrler ılgınıze

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
    Konu Sahibi
ilana aktiftir sitesinden ulasabılrısınız

ilana aktiftir sitesinden ulasabılrısınız

cıhaz satılmıstır tesekkuler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt