Sony Ericsson W810i takaslı yada satılık

Sponsorlu Bağlantılar

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson W810i takaslı yada satılık

Nokia 6120 classic le yada 6300 la takas olabilir

NOT:sony ericssom W810i denemek amaçlı ürünü 1hafta kullandım beyenmedim sadece jilatini çıkartılmıstır ve kutusunda duruyor garanti belgesi onaylı ama tarih atılmamıştır isteğinize bağlı tarih atabilirsiniz... 2 sene kvk garantilidir

İletişim:0555 400 0216 bilgi alınız sadece tel'den

Fiyat:320
yerine
yeni fiyat 300
ASGARİ FİYATSIZ
ORJINAL 512 MB HAFIZA KARTI MÜZİĞİ EŞSİZLEŞTİREN WALKMAN KULAKLIĞI = KUTUSU İLE BİRLİKTE TÜM APARATLARIYLA GÖNDERİLECEKTİR..
ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Ağırlık : 99 grBoyutlar : 100 x 46 x 19.5 mm Şebeke : 900 / 1800 / 1900Ajanda : VarAlarm : VarTitreşim : VarHesap Makinesi : VarHandsFree (Eller Serbest) : VarResimli Telefon Defteri : VarSes Kayıt : VarSesli Arama : VarOrtam Sesleri Kayıt : VarKronometre : VarBas Konuş : YokJava Desteği : Varİşletim Sistemi : StandartE-Posta Desteği : Var Bekleme Süresi : Maksimum 350 SaatKonuşma Süresi : Maksimum 8 SaatPil Türü : Li-IonPil Gücü : 900 mAh3G (Görüntülü Konuşma) : YokBluetooth : VarEDGE : VarGPRS : Class 10 (İnternet ve dolaşım tuşu)WAP : Versiyon 2.0Dahili Modem : VarKızılötesi : VarPC Senkronizasyonu : VarEntegre Kamera : VarKamera Çözünürlüğü : 2.0 MP.1632 x 1224 PikselKamera Zoom : 4x Video Kayıt : VarSesli Video Kayıt : VarVideo Oynatma : VarMMS : VarMP3 Çalma : VarRadyo : VarZil Tipi : 40 ton polifonik sesMelodi Programlama : YokOyun : Var Telefon Rehberi Hafızası : 500 AdetArttırılabilir Hafıza : Var Ekran Tipi : TFTEkran Çözünürlüğü : 176x220 pixelEkran Renk Çözünürlüğü : 256K RenkPaket İçeriği : K.Kılavuzu,Ş.Cihazı,,Kulaklık,512 MB Haf.Kart,USB Kab.,Müzik Kab.MMC-60Garanti : 24 Ay (Kvk veya Genpa

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
FİYAT DÜŞMÜŞTÜR

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
300'e mü düştü yoksa yeni bir fiyata mı? Ben çünkü 2 ay önce 255 liraya sattım ve şuanda da size en az 50 tane sıfır gibi kutusunda garantili w810 getirebilirim bu fiyattan. ;)

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
ürünü alalı 3 hafta olmadı Zaten ürün 1hafta kullanıldı sıfırdan farkı yok Sıfırın fiyatını arastırırsan ne kadar oldunu görürsün

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sıfırı nakit 332 YTL. Link verebilirim. :oke:

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
400 ze satanda var bende link verebilriim :) amaç burda zaten pazarı kızıştırmak değilmi isteyen istediği fiyatı verir alan alır alan almaz ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben burada yöneticiyim. Benim işim mantıklı fiyatlar verilmesini sağlamak. Ve alıcı olan üyeleri korumak.

2. el piyasasıyla birebir iç içe olan bir insanım. Dolayısıyla fiyatları çok iyi biliyorum. Sıfırı 332 lira olan telefona kimse 300 vermez 260 ancak eder. Ama siz 300 isteyin, isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü misali.

Hayırlı satışlar. ;)

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
Madem piyasayla iç içesiniz her aynı ürünü satanlar aynı fiyatı vermediğinide bilirsiniz su anda bu ürün farklı fiyatlarda alıcı buluyor SIFIRI biraz daha arastırabilirsiniz yada asada bulunan linke bakıp yurt içi ve yurt dısı satıs fiyatlarını inceleyebilirsiniz saygılar...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Madem piyasayla iç içesiniz her aynı ürünü satanlar aynı fiyatı vermediğinide bilirsiniz su anda bu ürün farklı fiyatlarda alıcı buluyor SIFIRI biraz daha arastırabilirsiniz yada asada bulunan linke bakıp yurt içi ve yurt dısı satıs fiyatlarını inceleyebilirsiniz saygılar...

Akakce.com'u tercih ederim. Tartışacak çok fazla bir şey yok benim burada görevim mantıksız olan fiyatları link vererek mantıklı şekillere dönüştürmek. 30 Lira için kimse 2. el almaz, siz kendinizi alıcı yerine koydun öyle düşünün emin olun daha çabuk satış yaparsınız. :oke:

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
Biz burda tartışma ortamı yaratmıyoruz zaten sadece bilgi paylaşımı koyuyoruz ortaya zaten vermiş olduğun linkte 337.51 ytl en düşük fiyat ve 509.69 ye kadar cıkıyor aradaki farkı görün yani konu burda iç pazar olayı normal olarak düşünürsek herhangi bir bayı bunu 290 300 arası satacaktır yanılıyormuyum ;)

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
150 milyona cok temiz 2. eLLerini buLabiLmekte mümkün istanßuL z.ßurnunda herhangi ßi teLefonCuda. ama arkadasınki 0 bir cihaz neredeyse garanti kutu içeriğinide dusunursek hakkıdır zaten 300.

babahubaba

Üye
gardeş ben hüseyin bende 6300 war telefon temiz kendimi kefil ederim takas olur gel konusalım
msn mi ekle [email protected]
buda tel no. 05058206819

nikolos_0811

Üye
BENDE DE VAR SONY ERİCSSON W810İ BENİM KİNDE MSN DE VAR SANA SATIM (MSN GİRİYOR GARANTİLİ) SANA DA FİYATI 160 TL OLUR İÇİNDE 2 GB HAFIZA KARTIVAR İÇİN DE 20 TEMA 19 OYUN 200 YAKIN MP3 VE DİDEO VAR KORKMA KALDIRIYOR ÇÜNKÜ BU TLF 4 BG KADAR KALDIRIYOR BENİM KİSİN 2 YETERDE ARTAR BİLE [email protected]

Üst Alt