alpark
Üye
Sony Ericsson W810i takaslı yada satılık
Nokia 6120 classic le yada 6300 la takas olabilir
NOT
ony ericssom W810i denemek amaçlı ürünü 1hafta kullandım beyenmedim sadece jilatini çıkartılmıstır ve kutusunda duruyor garanti belgesi onaylı ama tarih atılmamıştır isteğinize bağlı tarih atabilirsiniz... 2 sene kvk garantilidir
ony ericssom W810i denemek amaçlı ürünü 1hafta kullandım beyenmedim sadece jilatini çıkartılmıstır ve kutusunda duruyor garanti belgesi onaylı ama tarih atılmamıştır isteğinize bağlı tarih atabilirsiniz... 2 sene kvk garantilidirİletişim:0555 400 0216 bilgi alınız sadece tel'den
Fiyat:320
yerine
yeni fiyat 300
yerine
yeni fiyat 300
ASGARİ FİYATSIZ
ORJINAL 512 MB HAFIZA KARTI MÜZİĞİ EŞSİZLEŞTİREN WALKMAN KULAKLIĞI = KUTUSU İLE BİRLİKTE TÜM APARATLARIYLA GÖNDERİLECEKTİR..
ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
ORJINAL 512 MB HAFIZA KARTI MÜZİĞİ EŞSİZLEŞTİREN WALKMAN KULAKLIĞI = KUTUSU İLE BİRLİKTE TÜM APARATLARIYLA GÖNDERİLECEKTİR..
ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Ağırlık : 99 grBoyutlar : 100 x 46 x 19.5 mm Şebeke : 900 / 1800 / 1900Ajanda : VarAlarm : VarTitreşim : VarHesap Makinesi : VarHandsFree (Eller Serbest) : VarResimli Telefon Defteri : VarSes Kayıt : VarSesli Arama : VarOrtam Sesleri Kayıt : VarKronometre : VarBas Konuş : YokJava Desteği : Varİşletim Sistemi : StandartE-Posta Desteği : Var Bekleme Süresi : Maksimum 350 SaatKonuşma Süresi : Maksimum 8 SaatPil Türü : Li-IonPil Gücü : 900 mAh3G (Görüntülü Konuşma) : YokBluetooth : VarEDGE : VarGPRS : Class 10 (İnternet ve dolaşım tuşu)WAP : Versiyon 2.0Dahili Modem : VarKızılötesi : VarPC Senkronizasyonu : VarEntegre Kamera : VarKamera Çözünürlüğü : 2.0 MP.1632 x 1224 PikselKamera Zoom : 4x Video Kayıt : VarSesli Video Kayıt : VarVideo Oynatma : VarMMS : VarMP3 Çalma : VarRadyo : VarZil Tipi : 40 ton polifonik sesMelodi Programlama : YokOyun : Var Telefon Rehberi Hafızası : 500 AdetArttırılabilir Hafıza : Var Ekran Tipi : TFTEkran Çözünürlüğü : 176x220 pixelEkran Renk Çözünürlüğü : 256K RenkPaket İçeriği : K.Kılavuzu,Ş.Cihazı,,Kulaklık,512 MB Haf.Kart,USB Kab.,Müzik Kab.MMC-60Garanti : 24 Ay (Kvk veya Genpa
amaç burda zaten pazarı kızıştırmak değilmi isteyen istediği fiyatı verir alan alır alan almaz