Nokia 6230i takaslı yada satılık

Sponsorlu Bağlantılar

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6230i takaslı yada satılık
Ürünun kvk güvencesiyle 6 aya yakın garantisi vardır. Ürün fotoraftakinin aynısıdır
sadece ortadaki düğmesi asınmıstır

bilgi için :0555 400 0216 tel'den bilgi alınız...

satılık yada nokia 6300 ile takas olabilir

Fiyat:199 Ytl

Ağırlık : 99 grBoyutlar : 103 x 44 x 20 mmŞebeke : 900 / 1800 / 1900Ajanda : VarAlarm : VarTitreşim : VarHesap Makinesi : VarHandsFree (Eller Serbest) : VarResimli Telefon Defteri : VarSes Kayıt : VarSesli Arama : VarOrtam Sesleri Kayıt : VarKronometre : VarBas Konuş : VarJava Desteği : Varİşletim Sistemi : StandartE-Posta Desteği : VarBekleme Süresi : Maksimum 300 SaatKonuşma Süresi : Maksimum 5 SaatPil Türü : Li-IonPil Gücü : 1000 mAh3G (Görüntülü Konuşma) : YokBluetooth : VarEDGE : VarGPRS : Class 10WAP : Versiyon 2.0Dahili Modem : VarKızılötesi : VarPC Senkronizasyonu : VarEntegre Kamera : VarKamera Çözünürlüğü : 1.3 MP, 1280x1024 Piksel, video Kamera Zoom : 4xVideo Kayıt : VarSesli Video Kayıt : VarVideo Oynatma : VarMMS : VarMP3 Çalma : VarRadyo : VarZil Tipi : Polifonik, Mp3Melodi Programlama : YokOyun : 3D Golf, Street Racer, Backgammon YüklenebilirTelefon Rehberi Hafızası : Telefon Hafızasına BağlıArttırılabilir Hafıza : VarEkran Tipi : TFTEkran Çözünürlüğü : 208 x 208 PikselEkran Renk Çözünürlüğü : 64K RenkPaket İçeriği : Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,,32MB Hafıza Kartı,

alpark

alpark

Üye
    Konu Sahibi
boyle bir telefona sahip olmak isteyen yok sanırım

neden54

neden54

Üye
yaa tlfn saglamdırda benım para saglam deıl ya nese ben aramaya devam edım tlfn hayrlı işler sana kardes

ѕ¢σяριση

ѕ¢σяριση

Üye
arkadaşım bnce fiyatı biraz daha indir ya 0 olanlar bile 250 ytlye satılıo

taylan kocak

Üye
Nokia 6300 ikinci el bile o fiyatta değil fiyatı biraz fazla bence

dirift_kral

Üye
biraz indir ben sordum 70-80 arası