Sony Ericsson w810i mi yoksa Nokia N70 mi

Sponsorlu Bağlantılar

W810i mi yoksa N70 mi

• w810i

Kullanılan: 197 81.1%
  • N70

Kullanılan: 46 18.9%

• Kullanılan toplam oy
    243

Elbek

Üye
valla bence W810i daha iy kamera,ses kalitesi ve görüntü olarak daha iy ayrıca kasmıyo ve virüs te girmiyo 4 . 4lük bi telefon

--------------- Ekleme ---------------

w810i daha iy

--------------- Ekleme ---------------

hem hafıza bakımından da daha üstün 4 gb hafıza kartı destekliyor wolkman telefon w810i en iylerden biri

genc1

genc1

Üye
Gördüğüm Kadarıyla Ben Dahil 4 Kişi W810,0 Kişi İse N70 Demiş...Bence W810 N70 den Daha İyi Hem Kamera Açısından Hem Ses Açısından Hemde Java Olduğu İçin N70 Gibi Yavaş Bi İşlemcisi Yok Bence Doğru Telefonu Almışsın Dostum:)

dallaspage

dallaspage

Üye
Fiyat/Performans açısından k790i hepsinden iyi :D

Konuya yorum ise W810i tabekede

kimbiliya

kimbiliya

Üye
hadilan dümbükler sony mi yoksa evrenselleşmiş nokia mı birisi 3gp video çekiyor birisi mp4 640*480 video çekiyo birisi 500 kb foto çekiyo birisi 50 kb... tabikide n70 en iyisi işletim sistemi mi var 4 kişi w810 kullanıyo diye o mu güzel olcakk kendinizi kandırırsınız..:nono:

EFE_57

EFE_57

Üye
kardeş aynı şekilde bnde bi konu açtım.bnde N70 var W810i ile değiştirmeyi düşünüyorum.Ses W810ide daha çok dediler.N70 den sıkıldım ewt çok kaba değiştirmeyi düşünüyorum.

Dampierre

Dampierre

Üye
sony ericson w810i süper bir telefon arkadaşımda var süper resim çekiyor her sony gibi n70 te başka bir arkadaşımda var telefon kütük gibi 2 mp kamera s60 işletim sistemi var ama çok dandik bir görüntüsü var

efeneco

Üye
arkadaslar bende w810i kullaıcısıyım n70 kullanan ların hepsi aldıklarına pişman

mrtzn

mrtzn

Üye
ya onlar w 810i kullanmadıkları için diolar sen o takozu napçan ( n70 ) ölmek var sonyden dönmek yok arkadaşlar hadi nokiaya ya savaş açalım :seytan6: :sopa:

pascal814

Üye
olayı sony nokia kavgası yapmayın yani arkadas bise sormus ayrıca nokia her zaman ıcın bi klasiktir..utanmasanız t610 n95ten ıyı dersınız

mrtzn

mrtzn

Üye
Arkadaşım sony kullandınmı
özelliklerrini biliyonmu eğer bilmiyosan konuşma ben nokia siemen sony kullandım en iyisi sony bikere fiyat performans çok iyi

shadow_HASO

Üye
Yaw arkadaş n70 ile takasa girelimmi dedi bende nakliye yanındamı diye sordum bütün nokia cılara gitsin

hakancoban

hakancoban

Üye
N serisinin ilk telefonları çok kaba ve yaaş çalışıyor.Kesinlikle önermem...

asdselim

Üye
bencede n70 çok kaba

royalflush

royalflush

Üye
w810 zaten sitil bakımından alıcıları etrafına topluyor bi yani ilk görüşte zaten w810 a dogru eliniz gitmeye başliyor biranönce alip gitmek istiyorsunuz
alıpta memnun olmayan da yok maşallah

burak_sdfl

Üye
bence n70 telefonu kullanmayı bılen ıcın program yukleme acısından nokıa

mahmutçuk

Üye
gayet güzel yapmışsın bndede w 810 i war we çok memnunum

Revengeful

Emekli Yönetici
w810i

dj_Selo_x

dj_Selo_x

Üye
w810i tabiki n70 on kamerası olmasa daha ıyı berbat bır cekımı var:) parasal olarakta w810 hem ucuz hemde muzık telefonu zaten kamerasına laf yok auto focusu var telelfonun her turlu w810i hem n70 sarj sorunu var;)

dragons

Üye
sen telefonu nereye koyacağını iyi bilirsin koçum nası olsa koca koca sana göre

samurali

Üye
ikiside iyi ama n70 daha iyi bence

Üst Alt