simsekk Üye Arkadaşlar bu arada bütün cevapları okuyamadım(sölenmişte olabilir) bu sitede homepage tıklayım ordan telefonununuza uygun markayı ve modelini secerseniz bütün modeller için çıkıyo örneğin k910
Arkadaşlar bu arada bütün cevapları okuyamadım(sölenmişte olabilir) bu sitede homepage tıklayım ordan telefonununuza uygun markayı ve modelini secerseniz bütün modeller için çıkıyo örneğin k910
ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi referee20' Alıntı: süper olmuş kardeş emegine saglık Genişletmek için tıkla ... Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar
referee20' Alıntı: süper olmuş kardeş emegine saglık Genişletmek için tıkla ... Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar
delikız Üye Yhaa !! ßu teLefonun qeLen Kutusu,KaydedLmis mesajLar ßeLLeqi feLan cok KsııtLı.az Mesaj aLıyo.. MesajLarı ßeLLi ßi kLasörede KopyaLıyamıyosun..teLefondaki MesajLarı Hafıza Kartına kopyaLamanın ß yoLu warmı n73 teki qißi..
Yhaa !! ßu teLefonun qeLen Kutusu,KaydedLmis mesajLar ßeLLeqi feLan cok KsııtLı.az Mesaj aLıyo.. MesajLarı ßeLLi ßi kLasörede KopyaLıyamıyosun..teLefondaki MesajLarı Hafıza Kartına kopyaLamanın ß yoLu warmı n73 teki qißi..
ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi delikız' Alıntı: Yhaa !! ßu teLefonun qeLen Kutusu,KaydedLmis mesajLar ßeLLeqi feLan cok KsııtLı.az Mesaj aLıyo.. MesajLarı ßeLLi ßi kLasörede KopyaLıyamıyosun..teLefondaki MesajLarı Hafıza Kartına kopyaLamanın ß yoLu warmı n73 teki qißi.. Genişletmek için tıkla ... Hayır maalesef w810i de dediğin gibi mesajları hafızına kartına kopyalama gibi bir durum söz konusu değil
delikız' Alıntı: Yhaa !! ßu teLefonun qeLen Kutusu,KaydedLmis mesajLar ßeLLeqi feLan cok KsııtLı.az Mesaj aLıyo.. MesajLarı ßeLLi ßi kLasörede KopyaLıyamıyosun..teLefondaki MesajLarı Hafıza Kartına kopyaLamanın ß yoLu warmı n73 teki qißi.. Genişletmek için tıkla ... Hayır maalesef w810i de dediğin gibi mesajları hafızına kartına kopyalama gibi bir durum söz konusu değil
TheStorm Üye çok saol paylaşım için site mükemmel ama ben oyunları telefondakı hangı dosyaya atıcam pcde games dıe bı dosya cıkmıo acil yardım
çok saol paylaşım için site mükemmel ama ben oyunları telefondakı hangı dosyaya atıcam pcde games dıe bı dosya cıkmıo acil yardım
ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi ahmetdeniz001' Alıntı: oyunları bualmıyorum Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahmetdeniz001' Alıntı: oyunları bualmıyorum Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
askad Üye emgine saglık ama su linki vermekten bıkmadınızmı? aynı konuyu acıp duruyorsunuz.Biraz daha dikkat edelim lütfen
emgine saglık ama su linki vermekten bıkmadınızmı? aynı konuyu acıp duruyorsunuz.Biraz daha dikkat edelim lütfen