Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony ericsson w705 veya w715 arıyorum.Nerden temin edebilirim!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canizci
Üye
Konu Sahibi
Sony ericsson w705 veya w715 arıyorum.Nerden temin edebilirim!!!
nasıl yok kardeşim olmaz olurmu 15 tane w715 var orda
Captain
Üye
kardeş bulunduğun şehirdeki telefoncular çarşısı gibi olan yerlere bakabilirsin, bazı küçük dükkanlarda hem ucuz hem garantili cep telefonları bulmak mümkün mesela Bursada Osmangazi metro istasyonunun orada telefoncular çok var orada w705 veya 715 mevcut
canizci
Üye
Konu Sahibi
Sahibnden bakıyorum.alabilirim ordan.Bu sony bulmak ne zor arkadaş ya.tşkkürler bilgi için.
boşver zor bulunsun zaten herkesin elinde apaçi telefonu olacağına bize özel olsun tel, bi karizması olur
canizci
Üye
Konu Sahibi
Bu telefonu almamın sebebi istediğim özellikler var bide şarjı uzun gidiomuş.5800 var bende şarjı az gittği için değiştiryorum.Bu nasıl kardeş şarj durumu yardımcı olursan sevinirim.
Bu telefonu almamın sebebi istediğim özellikler var bide şarjı uzun gidiomuş.5800 var bende şarjı az gittği için değiştiryorum.Bu nasıl kardeş şarj durumu yardımcı olursan sevinirim.
w705 sıfırı yok(adına faturalı) 2 aydır arıyodum bulamadım. sonunda 2. el buldum temiz. peşinden koştuğuma değdi, süper bi tel. Nokia nın adı anılmaz yanında.