Sony ericsson w705 veya w715 arıyorum.Nerden temin edebilirim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson w705 veya w715 arıyorum.Nerden temin edebilirim!!!
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
sahibindene bak ben ordan almıştım ...

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Baktım yok kardeş.başka bildigin bi yer varmı.

Captain

Üye
kardeş bulunduğun şehirdeki telefoncular çarşısı gibi olan yerlere bakabilirsin, bazı küçük dükkanlarda hem ucuz hem garantili cep telefonları bulmak mümkün mesela Bursada Osmangazi metro istasyonunun orada telefoncular çok var orada w705 veya 715 mevcut :oke:

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Sahibnden bakıyorum.alabilirim ordan.Bu sony bulmak ne zor arkadaş ya.tşkkürler bilgi için.

Captain

Üye
Sahibnden bakıyorum.alabilirim ordan.Bu sony bulmak ne zor arkadaş ya.tşkkürler bilgi için.

boşver zor bulunsun zaten herkesin elinde apaçi telefonu olacağına bize özel olsun tel, bi karizması olur ;)

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonu almamın sebebi istediğim özellikler var bide şarjı uzun gidiomuş.5800 var bende şarjı az gittği için değiştiryorum.Bu nasıl kardeş şarj durumu yardımcı olursan sevinirim.

Captain

Üye
Bu telefonu almamın sebebi istediğim özellikler var bide şarjı uzun gidiomuş.5800 var bende şarjı az gittği için değiştiryorum.Bu nasıl kardeş şarj durumu yardımcı olursan sevinirim.

5800 dan sarj knusnda daha iyidir :oke:

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş w705 ve w715 arasında tek farkı gps olmasımı.Ses kalitesi yönünden hiçbi değişiklik yokmu.Walkman özellikleri aynımı.

therodamas

Üye
w705 sıfırı yok(adına faturalı) 2 aydır arıyodum bulamadım. sonunda 2. el buldum temiz. peşinden koştuğuma değdi, süper bi tel. Nokia nın adı anılmaz yanında.

Captain

Üye
nokya kim bea
Sony Ericsson :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt