Sony Ericsson Vivaz-Satio ve Samsung Omnia Hd'ye özel Hd oyun indeksi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Vivaz-Satio ve Samsung Omnia Hd'ye özel Hd oyun indeksi

Yükle/İndir/Download

Evet arkadaşlar bu oyunların hepsi symbian^3 için fakat Vivaz-Satio ve Omnia Hd de bu oyunları açabiliyor.Bende bu oyunları tek bi yerde toplamak istedim umarım faydalı olur.Konuyu elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım bu oyunların hepsinide ben kendi telefonumda denedim ve sorunsuz çalışıyolar.

Not:Lütfen kimse ben 5800 ıma n97 me yükledim çalışmadı yada sorunlu gibi mesajlar atmasın.

excaly

Üye
emeğine sağlık devam.

rstsn

rstsn

Üye
şimdi kıskandım he :)

medcezyr

medcezyr

Üye
Bileğine kuvvet goç...

ouz046

Üye
emekgine sağlıkta satio için indirdim açılmadı oyun :S

orsesko

orsesko

Üye
teşekkürler

abysmal

Üye
Teşekkürler yalnız bazılarını ükleyemiyorum sertifika hatası veriyor vivaz kullanıyorum çok fazlada bu işlerden anlamıyorum :D

matadoraa

Üye
dostum vivaz için sertifika alacaksın onla sertifikalandırıp yükleyeceksin oyunu ve programları vivaz kullanıyorsan yanından sertifikalarını ayırma :D

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar bu konuyu s60v5 bölümünde açmak istiyodum aslında ama malesef buraya taşındı kimse göremiyo bu yüzden bu arada sanırım symbian^3 içinde hd oyun üretimi durdu böyle olacağıda belliydi zaten umarım yeni oyunlar gelir ve bizde yükleyebiliriz

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
:aha:

matadoraa

Üye
inşallah gelir birde vivaz için özel programlar olsa süper olacak derme çatma ondan bundan artan ya tutarsa diye atıp silmeten yoruldum yaa :D

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Gelir derken ne gelir bunların hepsi çalışıyo :) bu arada derme çatma değil aslında bütün s60v5 uygulama veya oyunlarını yükleyebilirsin neredeyse ayrıca symbian^3 oyunlarındanda multi-touch gerektirmeyenleri yada 100mb üstü olmayanları yükleyebiliyosun :oke:

by_ciggss

Üye
Emeğine sağlık güzel paylaşım. Ama bende vivaz var sertifika sorunu veriyor. çözemedim gitti.

matadoraa

Üye
Gelir derken ne gelir bunların hepsi çalışıyo :) bu arada derme çatma değil aslında bütün s60v5 uygulama veya oyunlarını yükleyebilirsin neredeyse ayrıca symbian^3 oyunlarındanda multi-touch gerektirmeyenleri yada 100mb üstü olmayanları yükleyebiliyosun :oke:

mağlesef çoğu program olmuyor vivaza bir debellek dolma problemi başladı :(

evroo

evroo

Üye
"Not:Lütfen kimse ben 5800 ıma n97 me yükledim çalışmadı yada sorunlu gibi mesajlar atmasın." Abi şu yazı öyle içime oturdu ki :S

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
"Not:Lütfen kimse ben 5800 ıma n97 me yükledim çalışmadı yada sorunlu gibi mesajlar atmasın." Abi şu yazı öyle içime oturdu ki :S
Sende haklısın ama o telefondaki donanımla bizdekileri kıyaslayamazsın bile benimde şöyle bir sıkıntım var Vivazdaki işlemci ve grafik hızlandırıcı motorola droid x ile aynı ve o telefonda android yüklü ayrıca oynayamayacağında oyun yok nerdeyse ama bizde symbian var ve olan bütün symbian ^3 oyunlarını kaldırabilecekken sınırlandırma yüzünden oynayamıyoruz banada bu koyuyo :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt