sony ericsson un ilk olarak kendi üretiği cep telefon özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson un ilk olarak kendi üretiği cep telefon özellikleri
sony ericsson un ilk olarak kendi üretiği cep telefon özellikleri bildiğinizi yazarmısınız arkadaşlar

mesela ben başlayayım
*ilk görüntülü telefonunu üreten sony ericsson T68i
ilk renkli ekran telefonu olmasına rağmen 640x480 piksel yani VGA kamera takılabiliyor ve bluetooht ve kızılötesi özellikleride ekstrası

• Beğen
Tepkiler: ALByROCK19

anon55

anon55

Üye
ilk donmatik telefonu Ericsson Üretmiş Yani Belli Oluyo Renksiz Ekran Hemde Ericsson R380s

--------------- Ekleme ---------------

ilk radyo özelliğini telefona koyan SE dir

İlk Kameralı Telefonu SE Üretmiştir

İlk Sybian Telefonu Yine SE Yapmıştır Sonra İşletim Sistemini Nokia ya Satmıştır Ama Yine Kendide Üretiyo Mesela P Serisi :)

İlk Telefon Motorola ve Ericsson dur İkisi Aynı Anda Telefon Üretimine Başladı

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim herkes bilsin bunları
ödül alan ilk renkli ekranlı ve kameralı cep telefonu sony ericsson T610i dir
2003 yılının en iyi cep telefonu ödülünü almıştı

anon55

anon55

Üye
2008 de de en iyi telefon ödülünü se w910i ile almıştır ;)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
sonyericsson un fabrıkasına gdıp çalışcam ben yaw.

ANiill

Üye
bende o zaman en iyisi diye esiden t630 almıştım 6600lar fln vardı :D 900 liraydı o zamanlar onlar :D banim bildiğim de ericsson güzel özellikle teler üretince ses kalitesini artırmak amaçlı ozamanın dev ismi Sony gerçi Apple dan sonra düşüş yasasa bile hala oyle :D ile anlaşmış ve sonyercsson kurulmuştur efendim :D

guvenkaya

guvenkaya

Üye
ılk kendı melodını yapan telefon o zamanlarda kral dıye gecıyordu 688 ılk memura 12 ay taksıtlı 628

ANiill

Üye
bence sonyerisson daha ucuz telefonlar yapsa piyasada çok daha büyük bir alana sahip olabilir diye düşünüyorum

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
bence sonyerisson daha ucuz telefonlar yapsa piyasada çok daha büyük bir alana sahip olabilir diye düşünüyorum

bence telefonlarının fiyatları gayet iyi hele ikinci eller daha ucuz

ANiill

Üye
niye xperia serisi ucuzmu veya anio veya satio o eski modelleri ucuzladı ayrıca ikinci el kullanmayı sevmeyen biri için bilemeyeceğim yinede nokia veya samsunga göre pahalı diye düşünüyorum ben

Üst Alt