Sony Ericsson türkiyeden çekilme kararı asılsız çıkdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson türkiyeden çekilme kararı asılsız çıkdı
Sony Ericsson yeniden yapılanıyor
Geçen hafta basında çıkan Sony Ericsson Türkiye pazarından çekiliyor başlıklı haberlerin asılsız olduğu, Sony Ericsson tarafından yapılan açıklama ile anlaşıldı. Bir çok haber ve internet sitelerinde Sony Ericsson’un Türkiye pazarında başarılı olamadığı ve bu sebeple çekilmeye hazırlandığı yazılmıştı.

Yeniden yapılanıyoruz
Sony Ericsson’dan yapılan açıklamada şirketin yeniden yapılanma sürecine girdiği, İsrail ve Azerbeycan operasyonundan ayrılıp Yunanistan’a bağlandığı bildirildi. Türkiye operasyonları; aralarında Yunanistan, Balkanlar, Kıbrıs ve İsrail’in de bulunduğu Merkez Ofis’e rapor verecek. Şirket Ocak 2008’den bu yana Satış Direktörü olarak görev yapan Türkiye Ülke Müdürü Soner Cesur tarafından yönetilecek.

Mobilize Bilgi
Sony Ericsson, küresel iletişim pazarına yenilikçi ve zengin özellikleri bulunan cep telefonları, aksesuarlar ve PC kartlar sunmaktadır. Sony ve Ericsson tarafından 2001 yılında ortaklık olarak kurulan Sony Ericsson'un yönetim küresel yönetim binası Londra'da yer almakta ve Avrupa, Japonya, Çin ve Amerika'daki Ar-Ge bölümleri dahil tüm dünyada yaklaşık 6 bin çalışanı bulunmaktadır.
 
schumici

schumici

Üye
se asla çekilmez türkiyeden. çünkü piyasası sağlam burada:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt