sony ericsson p900 güvenlik kodunu unuttum lütfen yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kocumserkan

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson p900 güvenlik kodunu unuttum lütfen yardımmm
arkadaşlar sony ericsson p900 ün güvenlik kodunu unuttum format attım ama birşey fayda etmedi
xs++ programını denedim sürekli disconnect unplug the phone yazıyo bıktım artık birşey bilen varsa yazsın neee olur offf telefonsuz kaldımm.

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar sony ericsson p900 ün güvenlik kodunu unuttum format attım ama birşey fayda etmedi
xs++ programını denedim sürekli disconnect unplug the phone yazıyo bıktım artık birşey bilen varsa yazsın neee olur offf telefonsuz kaldımm.
telefoncular yada kvk genpa yetkili servisleri sorunu çözer :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güvenlik Kodu Kırma Yöntemi Olsa BÖlümünde ÜSt Konudadır. Yoksa:( KVK

[TC]EreN

Üye
Genellikle kod 0000 oluyo ama sen değiştirmediysen kodu

mohikan68

mohikan68

Üye
ben bulamadım söyleyinn

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
kod gösteren pırogramlar ilk önce telin cid ören ondan sonr.cid.49 cid.50ve cid.51 ler setoollite.2 ile kırılır unlocık botuna bas tel kapalı vazyetd c tuşu basılı tut usb tak sol pencerede cod yazan bölümünde yazılır eski kodun

----------Eklendi @ 01:41:29 ---------- Yazıldı @ 01:15:37 ----------

heyer ben cid nasıl örenim diyorsan telaş etme aynı şekilde setoola balat sana söyler cid zaten 52 kadar tanır ndan sonra 53 leri ve üst modelere anroid işletim sisteminekadarda şu progra da haledersiniz (omnits.rar)yaparsınız beceremesen ara yardımcı oluruz 05336446863

----------Eklendi @ 01:45:39 ---------- Yazıldı @ 01:41:29 ----------

unut mayın setoola cihazı bağlat cid örenirsiniz 53 ler android lerde >omnius.rar< bunla yaparsınız

----------Eklendi @ 01:55:16 ---------- Yazıldı @ 01:45:39 ----------

bide bunu dene (t_mobile use sonyericsson p990 remote unlock by code via .ımeı) ıneni yaz kodu ören

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
ıme yaz ören kodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt